Träning

Har varit och tränat med Hannah Olivia och Sammi. Sjukt skönt, men jobbigt. Dessutom tog vi trapporna upp till 6e våningen där jag bor. Hannah har tyvärr fått samma sjuka som jag och mår riktigt kass. Tycker så synd om henne, tur iaf att hennes äksklings pojke kommer hit snart så hon kan få lite extra kärlek! Krya på dig gumsan!

Innan när jag och Hannah skulle gå och handla lite käk så kom det en gubbe och gick ner för en trappa och trillar! Självklart hjälpte vi stackaren upp. Det gick bra men han blödde lite på handen. Så synd om honom, han hade handlat glass så han sa bara äsch nu ska jag hem och äta mig glass. Han var så söt så!

Tydligen så är det säsongsstart av Hells Kitchen nu och Sammi sitter seriöst en meter från tv´n och vill nästan börja gråta för att vi VÄGRAR se det. Det är fan det sämsta programmet någonsin! En tönt kock som är för agressiv för att man ska kunna tro att det är på riktigt. Och sen massa amatörer som ska laga mat till olika personer. Nej detta är det sämsta. USCH!

Ajja, klockan 23.oo börjar iaf SATC och det hurrar vi för!

Ska plocka undan lite här nu, hörs senare!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0