FUCKING VAAAALBORG!!

Jag Olivia och Lollo ä redan klara för att dra ner i stadsparken, folk är redan där och der börjar sakta men säkert att fyllas på. I år har vi besämt oss för att haffa en plats vid fontänen och INTE utanför allt, i buskarna, så som förra året haha.
Vid 4 drar vi till ängelholm, inte säkert att jag har dator där. Annars hörs vi imorn!
Ha en fet fet fet valborg och t det lugnt!

PUSS!


BILDER

Lovade ju för några dagar sen att lägga upp bilder, Here they come!


JAG


HANNAH OCH JAG
(hannah har ingen linje och jag har inte halva håret blont och halva,,rött?

HANNAH


Nehe nu ville inte blogg.se hjälpa mig längre, funkar inte att ladda upp bilderna, får bli fler sen!
PUSS

Malmö FF, Olivia och Lollo


Sammi kom och hämtade mig hos Olivia vid halv 4 så åkte vi till Malmö. Träffade pappa på möllan, tog en öl/cider sen drog vi oss bort mot stadion. Malmö FF - Geffle. 0-0 suger riktigt hårt!!

Nu stitter jag hemma hos Olivia tillsammans med Lollo, vi har lagat lite pastasallad som vi ska ha med oss till stadsparken imorgon. Lollo sitter här i sängen bredvid mig och har precis rakat sina ben med sin pappas såklallade "skägg-rakhyvel" haha, hon är helt impad av hur sjukt lena hennes ben kan bli. Tänker inte skriva ut hennes kommentar, men den var riktigt snuskig! ;) haha.

Snart ska vi dricka lite te och sen däcka. Har fått ett te som heter kvällsro av pappa, man blir tydligen helt groggi och sover riktigt bra hela natten!

PUSS

Gomorron!

Snart hoppas jag på att få hem mitt presentkort från Freestreet, har massa roliga erbjudanden och massa massa gratissaker, bli medlem och kolla vettja! :)
http://www.freestreet.se/?r=11181

Bikinis!

Dessa två bikinisarna från Ed Hardy är mina och Olivias nya, med dessa ska vi steka sönder i Spanien i sommar!!! Go girl! haha


MIN




OLLES




Beluuushen!

Beluushen är min snygging som går i min klass. Han är snäll och gullig. Han ska gå på balen med Olivia. Men det gör inte mig någonting, för jag har Nico! Beluushen är min vän!



PUSS

olle hälsar

KUK

Hejhej!

Äntligen hemma igen. Har varit i skolan, gjorde nationella som gick sådär, hoppas att jag klarade det iaf. Behöver verkligen det om jag ska få G i engelska. Efter skolan träffade jag Emma en stund, fikade på Eh sen åkte vi hem till mig. Vi ha umgåtts lite med Fredrik ( min brors kompis ). Han körde oss hem och sen stannade han en stund. Pratade lite om att dem har släppt en skiva och ska ha sitt relise party nästa vecka i Malmö tillsammans med Frida, ni vet hon "dunka mig gul o blå". Han berättade att massa tidningar och radio och sånt ska vara där, snacka om att jag ska vara med på vimmelbilder!!

Dessutom ska jag få vara med i deras video som dom ska spela in i sommar. Berättar inget mer ;) Sjukt kul iaf. Tack!!

Pappa är ute och springer nu som vanligt, och jag har fått i uppgift att laga mat. BLÄ! Jag pallar inte. Äsch drar ihop en sallad så blir han väl nöjd hehe.
Dags att laga mat :)

PUSS

Morrn morrn!

Godmorgon!
Sitter här stressad som fan och borstar tänderna. Vi har nationella proven idag, jag och olle trodde att det var 09.45, men nej det var 08.30!!!(!!!) stressade som fan och nu får pappa köra oss till skolan!

Måste dra!!

PUSS

Go kväll!

Sitter här med Olivia och vi har pluggat och allt idag, därför jag inte har skrivit. Fullt upp hela dagen!
Först skola, sen träffa Niklas och Rubbe, hem till mamma för att hämta plattägerna som vi såklart gömde, hem till pappa, hem till mamma igen och hämta skitet, tillbaka till pappa igen, äta, kolla färjan, plugg plugg plugg.
Vi har nationella imorgon så vi var så illa tvugna att lära oss ett helt jäva häfte med text, på svår svår engelska.

Nu är vi trötta men vi vill inte sova för vi vill prata med varandra,för det är så mysigt när vi alltid tycker samma om allt ;)

PALLAR INGET MER BRÅK MED DIG!!!

Varborg snart, wihooo!!!
Imorgon ska jag ladda upp massor av bilder!! :D

PUSS

ps. vi har eldat lite också, men hemlis ! ;)haha

PUSS

Hos pappsen

Nu är jag hemma hos min pappa i Dalby. Vi håller på att laga lite mat. Lax med potatis, morötter, soltorkade tomater osv osv. Gott som fan är det !! Mums!!

Ikväll får vi antagligen 100 % reda på om vi får lägenheten i Malmö. Hoppas!!!!

För övrigt så längtar jag som en galning till Valborg!!!!!!!!

PUSS

boooring

Jag hatar söndagar. Bara det jag ville säga...

PUSS

Talang -09

hahaha, detta var det bästa i talang någonsin!!!

http://tv4play.se/noje_och_humor/talang?videoId=1.953846&renderingdepartment=2.34566

alone



Olle har åkt hem så nu var man ensam igen. Längesen faktiskt jag var helt själv, har ju haft vänner 24/7 runt omkring mig hela denna veckan. Det har ju såklart också varit gött!

Ska till pappa idag så jag måste packa alla mina saker igen. Drygt!!!! Men jag saknar pappsen lite och det ska bli mysigt att åka ut till huset.

PUSS

ingen frukost



Eftersom att jag har varit ensam hemma hela veckan har det blivit lite slappt med att handa. Det sista som fanns kvar var knappt ett halvt glas blåbärsdricka. Olivia som är så duktig kom på att vi kunde koka mackisar, mums!

Igår var vi ju på studentfest! Shit alltså, det var typ minst 4 gårdar med studentlägenheter och alla var helt öppna, folk festade ute på gården, ute på gången, inne i lägenheterna, överallt var det fest!! Träffade mycket folk som man kände också och det är ju alltid kul! Tog tyvärr inga bilder, glömde antagligen bort det i vimmlet! haha.

PUSS!

blond eller brunett??????

Funderar på att bli brunett igen!?




fortfarande hemma

Jag och Olle sitter hemma hos mig och gör typ ingenting. Har druckit lite vin. Smsar med typ alla vi känner, men ingen pallar/har något att göra. Vårt enda hopp är Tim och Paul som är på korridorsfest här i närheten av där jag bor. Dem ska vidare sen och vi kan nog hänka.

Mamma kommer snart hem, hon har ju varit i Wales nästan hela veckan. Ska bli kul och se lilla mamsen igen!

Nu ska jag gå å joina Olle som plattar håret, som alltid! haha



PUSS

sweet

När vi kom hem till mig satt det en ros i min postlucka. Sweet!



BIilder

pappa och oliviaJagpappaStortorgetOliviajag igen

hos olle igen

Hejhej!
Nu är jag och Olle hemma igen. Har varit med min pappa hela långa dagen. Gick först ner till Olivias pappas ateljé för att prata lite om spanien och kolla på konst. Faktiskt fösra gången som jag tyckte att det var kul att titta. Sedan vidare till stadsparken för att fika och steka lite i solen. Därefter gick vi till hemköp och handlade nötter, dricka och sen satte vi oss på stortorget och bara njöt. Avslutade dagen på Myntha och tog en öl skrattade massor och hade jätte mysigt hela dagen!
Tack för idag!

Om en kvart ska vi dra hem till mig, käka, dricka lite och snacka skit ;) Får se var det bär av sen. Jag och Olle är wild nu så om ni vill hitta på ngt skriv ett sms eller ring 076875**** haha ;)

Pics





Gomorron!

Blev Jalles igår och det var en riktigt rolig kväll. Det slutade med att jag och Olle gick runt på stan och ragga upp snyggingar hahaha vi lyckades väl delvis. Båda blev skirfulla och hade kul kul kul!
Nu ligger vi och degar i Olles stooora säng. Var nere och handlade frukost innan, mjukisdress och solglasögon, haha värsta bakis outfitten! Bilder från igår kommer snart snart snart!

PUSS

@ olle

Sitter hos Olivia nu tillsammans med Steffsson. Vi "lånade" en champagne cognac flaska av min mamma, tänkte att den kan väl inte vara så dyr, men vi kollade upp den för säkerhetsskull och självklart kostar den 450:-!!!! så byebye. ett glas var kan vi nog ta ;) Vi har köpt jordgubbar också, mums!

Ikväll blir det kanske Jalles för vår del, eller min och olles rättare sagt, Steffsson ska in till malmö, så håll er inne!

Och du ska fan passa dig och sluta vara så jävla elak mot Steffson!!

PUSS

plugga städa och sova

Jag och Olivia har städat lägenheten, IGEN och dessutom diskat nästan all disk. Helt Sjukt vad mycket det var. Alla bestick var slut, alla gas, alla tallrikar, alla kastruller, stekpannor, ja helt enkelt allt. Det tog sin lilla tid om man säger så. Nu ska Hannah och Alan diska lite till och sen laga mat. Spagetti och köttfärssås blir det för dem, men jag som inte äter sånt kött ska äta pasta med lax och spenat.

Sov en skön stund innan, skulle bara bli en powernap med det blev ca en timme ist. Opps! När jag vaknade kom jag på att min tvätttid hade tagit slut för en halvtimme sen, det blev till att skynda sig ner i tvättstugan. Typ 20 minuter efter att

Ikväll ska vi sitta hemma hos olle och dricka öl, gott gott!

Nu måste jag och Olivia fortsätta skriva våra psykologiarbeten. Dom är inte helt lätta ska jag säga er! USCH!

PUSS

Middag



Nu har vi precis avnjutit vår middag. Blev lite sent eftersom Hannah inte slutade för ens klockan 19.oo, men gott var det. Nu väntar vi bara på att maten ska sjunka ner lite så vi kan äta vår ostbricka och dem goda plockisarna.

HAHAHA

Igår kväll var jag och mina vänner nere på Glorias och kollade på Malmö matchen och käkade. Hannah som inte har några pengar tänkte att hon kunde betala på kredit. När vi ska betala och den feta notan på över 700 kr kommer in så funkar inte krediten. Hon blev tvungen att lämna sitt pass och ska komma tillbaka imorgon och betala. Det var såå roligt. Hahahaha!

pris till mig

Ja som sagt jag borde ha pris idag tycker jag. Pris för SÄMSTA uppdatering. hihi.
Dagen började med skola, geografi. Sen håla i några timmar så vi stack ut till nova en sväng. Käkade en god lunch på Wok Kitchen. TIllbaka till skolan igen för att ha medie som var väldigt chill som vanligt! '

Efter skolan åkte jag sammi och alan ner till hannah på hennes jobb och hälsade på lite. Sen åkte vi till ICA och handlade massa gott till ikväll. Ska laga lax med någon morot/palsternacka grej. Handlade massa annan god plockmat. Soltorkade tomater, vitlök, champinioner, oliver och såklart en ostbricka och en bag in box. Så ikväll blir det ost och vin kväll, och lite till ;)

Hannah är och jobbar och Sammi är hemma och gör någonting, torkar kläder tror jag. Så jag och Alan sitter här och chillar. Hannah slutar inte förens klockan 9, vi saknar dig gumsan! ;)

PUSS

Halka



Gick upp 05.20 imorse för att vara på körskolan 06.30. Riktigt jobbigt!!! Skulle köra halka och fy fan vad roligt det var! Det gick bra så idag ska jag boka min uppkörning och har förhoppningsvis körkortet till sommaren! Wiie!

Tog en fika/lunch med Hannah Olivia och Alan för en stund sen och nu är vi hemma,  alla är svintrötta och sitter bara och degar.

Nu ska jag decka.

PUSS

Träning

Har varit och tränat med Hannah Olivia och Sammi. Sjukt skönt, men jobbigt. Dessutom tog vi trapporna upp till 6e våningen där jag bor. Hannah har tyvärr fått samma sjuka som jag och mår riktigt kass. Tycker så synd om henne, tur iaf att hennes äksklings pojke kommer hit snart så hon kan få lite extra kärlek! Krya på dig gumsan!

Innan när jag och Hannah skulle gå och handla lite käk så kom det en gubbe och gick ner för en trappa och trillar! Självklart hjälpte vi stackaren upp. Det gick bra men han blödde lite på handen. Så synd om honom, han hade handlat glass så han sa bara äsch nu ska jag hem och äta mig glass. Han var så söt så!

Tydligen så är det säsongsstart av Hells Kitchen nu och Sammi sitter seriöst en meter från tv´n och vill nästan börja gråta för att vi VÄGRAR se det. Det är fan det sämsta programmet någonsin! En tönt kock som är för agressiv för att man ska kunna tro att det är på riktigt. Och sen massa amatörer som ska laga mat till olika personer. Nej detta är det sämsta. USCH!

Ajja, klockan 23.oo börjar iaf SATC och det hurrar vi för!

Ska plocka undan lite här nu, hörs senare!

PUSS

PANIK!

Tror ni inte de värsta som kan hända händer? JO!
Dom skulle ju ringa mig från Jackpott nu halv 1 och vid 12-tiden så fuckar hela min mobil och slutat totalt att fungera!!!
SIM INAKTIVT
Vad fan e de liksom? Men smart som jag är så ringde jag upp dom och bad om att dom skulle ringa hem till mig istället och det gjorde dom. 50 000 kr rakt in på kontot, det tackar vi för...! eller vänta.. det var visst bara 500 kr men ändå! Täcker förhoppningsvis räkningen haha!
Så ikv blir det förhoppningsvis lite ost och vin kväll för oss!



PUSS

Mc Donalds

Mmm nu har vi precis ätit Mc Donalds. Vet egentligen inte om det är så bra för min stackars mage, får väl ta o fråga experten Hannah om den saken. Sammi är duktig och dammsuger lägenheten medan jag och hannah sitter och tittar på Leeeeeno! Tycker egentligen att han är ganska tråkig så funderar på att byta kanal, om jag orkar?

Skippar skolan idag för att vara hemma och verkligen vila upp mig så imorn är jag back om track som man säger.

Snart är klockan halv 1 och då kommer dom ringa mig från Jackpott och sätta in pengarna på mitt konto till mig och Sammi! haha helt sjukt att vi vann.
Ikväll kommer mamma hem, men hon åker till England imorgon, hoppas hon känner för att vara lite snäll mot sin älskade dotter och köpa skor till mig därifrån. I wish!! ♥

Fint väder idag också så man får väl se om man kan komma ut en runda senare. :)

PUSS

JACKPOT!!!



Tråkigt som vi hade så satte vi oss och kollade på Jackpot, fick för oss att ringa i och säga cykelstöld, och det var RÄTT!!!! hahaha helt sjukt så nu har jag och Sammi vunnit på Jackpot!

PUSS

hot hot hot

Gomorron solstrålar!
Jag har inte hunnit eller tänkt på att sätta in persienner i mitt rum så jag har bara på det ena fönstret. På morgonen har jag morgonsol och det blir så satans varmt i mitt rum och man kan inte sova.

Hannah ligger som vanligt fortfarande och sover. Flo-rida är på vakna med the voice "you spin my head right ruond right round" så grym låt!!

PUSS

Färjan II

Just nu sitter vi och kollar på Färjan II, kul faktiskt. massa skumma fulla typer och Håkan, ni vet bartendern, är sååå snygg, tycker iaf jag. Egentligen skulle vi ha åkt på precis den färjan på Olivias födelsedag, hon fyller 18 den 24e juli så vi tyckte att det hade varit helt pefekt att fira hennes 18årsdag där. Men självklart ska dem höja åldern till 23 nu i juni tror jag att det var. Så vad ska vi nu hitta på för det lilla lammköttet?

Idag har det varit riktigt najs väder, har tyvärr inte varit ute mycket alls idag! Hoppas på lika fint väder imorgon och då ska jag banne mig ut i solen! Först måste vi städa här i lägenheten som inte är allt för fin just nu haha. Jag hatar att städa, det är så jävla tråkigt!!!!!!!!!!

Hannah, jag och Olivia i fredags :)
Hannah jag och Olivia

I can smell the death

jag och hannah är så döda nu. skojade lite med Sammi och nu kommer han att slakta oss.
vill bara säga att vi äskar våra föräldrar och syskon och alla våra vänner. tack för alla dessa fina år vi har fått tillsammans med er.

Ni vet vilka ni är <3

Sjuk idag igen

Gick till skolan imorse,kände mig ändå bra. Var med på idrotten och matten sen sa kroppen ifrån och nu är jag hemma. Kanske stannar hemma imorgon också bara för att verkligen få vila upp mig.
Nu är min mamma tyvärr i STHLM så hon kan inte ta hand om mig, tur att jag har Hannah och Sammi som ska vara med mig. Hannah har ont i huvudet så hon ligger och vilar. SAMMI KOM NU!!! Vi behöver bli ompysslade och vi är hungriga :(


Tänkte kanske skriva lite sen på mina arbeten men jag fattar inte hur man ska göra så vet faktiskt inte hur det ska gå till. Ajja det löser väl sig..

Förresten, jag kanske ska föjla med Olivia till Spanien i juni, skulle vara sjukt kul. Pratade med min kära storebror igår också och dom ( oskar och trillingarna ) kommer antagligen hem den 1a juni, åhh jag längtar så! Har inte träffat honom sen i januari!! Helt sjukt.




Kan skvallra lite ifrån Hollywood. Min bror spelar ju i ett band, Snake Of Eden, och han spelar tillsammans med tre trillingar, Kelii, Izzy och Rock. Dem tre små grisarna som jag kalar dem. Iaf, dom är med i Lady Gaga´s nya video. Och min Oskar (Min storebror) berättade igår att hon var en jääävla bitch. Det första hon hade sagt till dom när dom hade kommit var typ att bara skrika ut "I'M GAGA!!!" och sen inget mer. Sen hade hon typ 7 st som sminkade henne konstant och när hon kände att hon hade "för lite" smink skrek hon till sina stackars make up artists " MAKE UP!!!!" och så kom dom som små betjänter. haha patetiskt. För stor för vad hon klarar av kanske?

Nog om detta.

PUSS

Godnatt

Nu ska jag gå å lägga mig.

Godnatt
PUSS

Söndag

Har kommit hem från Malmö nu. Matchen slutade 1-1 och Mff var faktiskt ganska dåliga idag. Inte alls som förra matchen. Men men 1 poäng är bättre än 0 iaf :) . Nu sitter vi och kollat på Wipe Out, ganska kul program, Olivias kusin är dessutom med ( Kristoffer från Norge ) Jag hejar på Bingo Rimér! HEJA HEJA!!

Har fortfarande ont i magen, men ingen feber idag och det är skönt!

Imorgon är det skola igen, ångest som fan, orkar verkligen inte, men får se det från den ljusa sidan, nämligen valborg nästa vecka! Ska bli sjukt kul. har hört att dom ska spärra av i stadsparken under valborg? Humf.. Dumt men vi ska vara där runt 8 på morgonen. Längtar!

Var ju och kollade på lägenheten idag också med pappa. 140 kvm, högt i tak fin som fan. Titta själva! (sjukt stökigt men va fan haha)


Godmorgon!

Sitter och dricker te och kollar på sporten. Känner mig faktiskt riktigt bra idag, så snart ska jag ut och övningsköra med mamma så att jag kan ta mitt satans körkort snart. Jag ger det en månad! Innan juni ska jag ha det.
Hannah och Alan ligger fortfarande och sover och jag funderar på om jag ska gå in och hoppa lite på dem? haha.

Tydligen ska det komma ett högtryck över oss här i södra Sverige, vilket innebär väärme! Gött som fan ju. Är det bara jag som känner hur mycket mer glad man blir av att vädret är så fint?

Nu måste jag klä på mig lite vettiga kläder och dra ut till bilen.
wish me good luck ;)

PUSS

sjuk :(

Kvällen igår var helt okej. Lite drama, men inget allt för farligt. Dock träffade vi en jävligt sjuk snubbe som ville döda en annan och snubbens polare var Thomas Möllers lillebror (Hells Angels ledare) Ja det var helt sjukt.
Jag och Sammi satt på trappan till domkyrkan och tittade på, var precis som bio haha.

Anlednningen till att jag inte har skrivit på hela dagen är att jag har gått å blivit sjuk. Vaknade imorse med det värsta magknipet jag varit med om. Gjorde så ont att jag började må illa och var tvungen att kräkas. Kallsvettnigar och feber. Usch verkligen jätte jobbigt. Mamma är iväg och köper lite blåbärssoppa till mig, har hört att det ska vara bra.

Egentligen skulle jag suttit hos Steffi nu och grillat tillsammans med mina andra kompisar, men men det kommer fler gånger.

Och nu till den största nyheten av allt, jag och pappa har fått en stoooor lägenhet mitt i malmö, jag har inte sett den, men ska dit imorgon efter att vi var varit ochkollat på Malmö FF- Trelleborg, ska bli underbart! Det värsta är bara att det är på 5e våningen och det finns ingen hiss!! Haha, jag kommer alltså få ofrivillig träning, kanske bra iaf!?

Nu ska jag lägga mig en stund till innan mamma kommer.


Bilder från Jalles och hemifrån mig!

PUSS

Utgång?

Vi sitter fortfarande hemma hos mig, funderar på om vi ska dra ut?!
Olivia är inte 18 ännu, 3 månader kvar, haaalllåå? ajja men vi försöker iaf gå det så går det annars sticker vi hem och fortsätter hos mig!
Ojoj, vad hände nu, vi börjar lyssna på Fly on the wings of love. hah detta är nostalgi men ändå lite mobbat?
NU är klockan 00.00 och jag vill bara säga en sak
GRATTIS ALEXANDRA, KISSIE, KISSIES.SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vin och vänner

Sitter tillsammans med mina vänner, Hannah, Alan, Olle och Sammi. Vi ska käka pizza, dricka öl, vin och ha de lite extra mysigt inför imorgon.
Hannah har kommit på vilken låt hon kanske ska sjunga, en låt med Duffy, säger ingenting mer, ni får se henne i TV sen, haha!

För övrigt har jag sovit halva dagen och det var jävligt skönt!
Nu måste jag kolla till pizzan.
Hörs senare.


Olivia och Lollo steker i solen i skolan <3

PUSS!

PROV

Nu har vi skrivit vårt psykologi prov, vi satt där inne i MAX 10 min och det gick nog rakt åt helvete för både mig och olle. Men men det tar vi igen, omprov den 7e maj. here we come!
Och idag kommer Hannah hem igen, vi ska nog städa och imorn är de IDOL!!! :D Ska bli skitkul. Sen grillning på kvällen hos Steffsson, mysigt.


I feel sorry for you hun!

PUSS

Hon e flickan från det blå!

Olles nya favoritlåt är "Flickan från det blå" men självaste Jimmy Jansson haha.

Här är min flicka från det blå!




Snor psykologi.

Jag och Olle har pluggat psykologi hela kvällen, medan Sammi har kollat på greveholm, FUSK! Vi kollade inte alls.....
Nu pallar vi inte plugga mer så vi strejkar. En annan liten rolig sak att berätta är att både jag och Olle fick VG på Geografin, typ. Och lite mindre kul, båda fick IG på engelskan :(

Men men. Jag gjorde blånäsa på min vän, (nämner inga namn för då får jag spö!!!)  då snyter sig denna i min hand.. mysigt, nej fy fan, något av det värsta jag har varit med om.URK!

Nu ska jag och Olle dricka te och snacka skit om alla töntar på denna jord, Blondinbella kanske kommer upp i den kategorin, vem vet? Haha!




PUSS

donken

mmm mc donalds med mina söta vänner

Mediekunskap.

Just nu sitter vi på mediekunskapen. Jag och Olivia lyssnar på Vakna med The Voice och ska skriva om det senare..
Imorn är det prov i psykologi, palla. Men men mamma är borta ikv så det blir att sitta hemma och plugga som fan !!!
Längtar till lördag och IDOL!

Nu måste jag fortsätta lyssna.
PUSS

Förnedrnings TV, good or bad?

Gomorron, klockan är 08.43, jag har hunnit klä på mig och käka frulle, känns skönt. Nu är det bara platta håret och lite make up sen är jag ready to go!

Igår när jag och Sammi skulle gå o lägga oss kollade vi på Sanningens ögonblick. Där sitter en kille som för det första är med för att hans EX har anmält honom. Anledningen till det var att han hade suttit hemma i soffan och påstått att det var så himla lätt och blablabla. Hon trodde antagligen att han skulle losa, men killen gick hela vägen och blev den första att vinna 500.000 kr!! Så fuck that bitch!
 Men egentligen, är det bra eller dåligt med sk förnedrings TV? Det är ju underhållande att titta på o så. Men är det verkligen rätt? T.ex dom som är med i Sanningens ögonblick, allt vad dom har gjort, stulit pengar från arbetsplatser, haft illegala droger hemma och massa annat, är dom redan typ straffade för det eller va?

Äsch jag gillar det...tror jag.

Nu måste jag fixa mig! Hörs senare!

Förresten, innan jag glömmer, jag bara älskar Katrin Zytomierska, grymmaste tjejen, haha så sjukt kul o läsa hennes små attacker mot blondinbella. Simply love it!

PUSS!

Godnatt

Nu ska jag försöka sova så att jag kan orke med skolan imorn.
Slutprov imorn också på körskolan, önska mig lycka till!
Godnatt!
PUSS

IDOL

Just nu sitter mamma och Sammi och kollar på tv, jag kände att jag var tvungen... vänta telefonen ringer!!!
Tillbaka! Hannah som ringde, hon har tråkigt och sitter i malmö och väntar på tåget som ska ta henne till Danmark där hennes pojkvän bor. Så lilla snälla jag håller såklart henne sällskap.
 Hannah är min lilla sångfågel, så på lördag ska vi till idol och då ska hon rocka järnet !!!
Hon har dock lite svårt att bestämma dig för vad hon ska sjunga, några förslag? :)
PUSS sålänge!

Vårat nya bord!

Titta så fint det blev med bordet vi köpte idag :)



Inflyttning, IKEA och LIDL



Jag har ju glömt att berätta att min bästa vän Hannah har flyttat in hos mig. Det är jättekul och jag tror faktiskt att det kommer att gå bra, iaf till en början. Vi har varit bästa vänner i 13 år och är som syskon, bråkar gör vi såklart men vi blir vänner lika snabbt igen. Love you hun!
Så idag har vi fixat in nästan alla hennes grejer i min enorma garderob, sjukt göttför nu har man dubbelt så mycket kläder och skor att välja på.wihoo!

Sammi kom och hämtade oss, vi åkte till IKEA där ett litet drama inträffade. Vi går in på IKEA och efter ca 5 minuter har Sammi och Hannah gått ifrån mig. Jag orkar inte gå o leta så jag fixar allt som vi skulle ha, sen går jag och sätter mig ute på lagret. Då hör man i högtalarna: "ETT KUNDMEDDELANDE! VI SÖKER FRIDAH WENNBERG, FRIDAH WENNBERG VAR VÄNLIG OCH KONTAKTA INFORMATIONEN VID INGÅNGEN!"
Och där sitter jag och skäms ihjäl. Till slut kom dom och räddade mig så vi gick ut och käkade IKEAs egen varmkorv och pizza, najs!

Vidare mot självaste Staffanstorp, in på LIDL, jag och hannah gick och sjöng opera och Sammi var nära på att sticka där ifrån, haha. Efter många om och med fick vi tillslut åka med hem.
Medan jag har skrivit har Hannah börjat laga mat och Sammi har snickrat ihop mitt bord.
Nu sitter busungana ute i solen och röker, så jag ska ut och hålla dem sällskap, men inte röka, för jag är en duktig tjej!
 


PUSS!

Håååla


Varje vecka har jag en fet håla på över två timmar mellan samhällen och psykologin. Den e dryg och den e slut nu. :D
Nu är det psykologi som gäller och jag ska skriva mitt arbete som jag inte börjat på OPPS!


FÖRLÅT!



Förlåt förlåt förlåt för så himla dålig uppdatering.
Fixade ju mina naglar härom dagen och sa att jag skulle lägga upp en bild, men jag tänker faktiskt vara så hemsk att jag inte tänker göra det. För det första blev det jätte dåligt och för det andra har jag redan pillat bort allihopa.

Nu sitter jag och kollar på Vakna med The Voice och ska snart till skolan, ångest, jag vill inte !!!
Idag blir det alltså först skola, sen ska jag vara med Hannah och Sammi.

hörs i eftermiddag, ha en bra dag!
PUSS!!

Har tråkigt.

Så sitter man vid datorn och nördar sig igen som vanligt. Sammi och Olivia har åkt, Hannah och Alan ligger fortfarande och sover. Jag själv har städat undan allt skit från igår, pizza kartong, coca cola, massa te påsar, muggar, glas, tallrikar, ja hela köket var i vardagsrummet. Men nu är det fint igen ;) Tänkte fixa mina naglar nu, laddar upp en bild nnär jag är färdig.
Puss så länge!

Gomorron allesamman!

Gomorron på er!

Igår runt halv 2 på natten kom Hannah och hennes pojkvän Alan hit fulla och glada och hälsade på. Dom hade gått lite fel när dom skulle från Linero till mig och hamnat ute vid Sony Ericsson så Sami fick sticka och hämta dom haha. Låg hela kvällen/natten och kollade på Hemsökta hus och Osaliga andar. Är det på riktigt eller inte ? Läskigt var det iaf. Men jag hade iaf en mysig kväll/natt med er grabbar och tjejer.
Idag ska vi ner hela gänget och grilla i stadsparken, sen vid 3 ska jag ta mig in mot Malmö för att kolla på MFF med pappa.
Fyllde ju år förra veckan och fick det i födelsedagspresent, tack pappa!
Nu ska jag gå in och hoppa lite på Hannah och Alan, sen duscha och dra ner till stan. Vi hörs sen!

Puss!

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag som sagt skaffat mig en ny fräsh blogg!
Tröttnade lite på den andra eftersom att man inte kunde ha sin egen design, då blir det ju inte alls lika personligt och fint som denna bloggen blev, ellerhur? :)
Så välkomna och ENJOY!

RSS 2.0