morn morn

Godmorgon gott folk!
Nu är det typ en halvtimme kvar tills vi åker mot kastrup. Jag kommer antagligen inte ha någon tillgång till dator nere i Spanien, kanske interet café någon dag. Om inte så hörs vi om 10 dagar, då kommer det ett fett inlägg kan jag lova er!

You know you love me, xoxo, fridah
haha

LIKE/DISLIKE



  • Utomlandsresor, hur skönt är det inte att lämna detta pissväder??

  • Midsommar, alla speciella tillfällen där vänner samlas och har kul ihop är värda en plats på listan.

  • Ljusa kvällar. Trots det dåliga vädret är det faktiskt ljust väldigt långt in på kvällen, mörkt några timmar sen blir det ljust igen, det uppskattas!


  • Flyga, jag hatar att flyga flygplan, det är läskigt, man vet aldrig om man kan lita på den som flyger planet, tänk så kommer det en kapare, tänk va fan som helst? Nej något annat alternativ borde finnas för oss som inte har körkort och inte vill åka ruttna tåg genom hela Europa!

  • Att behöva plugga på sommarlovet! 

  • Sista sommarlovet i hela mitt liv, så länge jag inte blir lärare.. vilket aldrig kommer att hända!

D-town

Ute i Dalby nu hos pappa. När man är nere och handlar och t.o.m kassörskan vet att det är vi som bor i just det huset som är till salu, det är då man verkligen märker att det är dags att flytta. Dalby är för litet för oss tror jag. Alla vet vilka alla är och alla vet allt om alla. Hur kul är det egentligen? nja inte så kul va..?
Ska iaf tillbaka till Lund snart igen, ska träffa Olivia en snabbis sen vet jag inte vad som händer.

I'm so excited inför imorn alltså! Jag har säker 100 kg övervikt men skit i det :D haha

give it to me!!

Zylber.com

midsommar bilder!


23 timmar kvar!!


Nu är det 23 timmar kvar tills jag och Olivia åker till Spanien!! Imorgon ska det bli 36 grader varmt, helt sjukt. Det ska bli så gött att åka iväg!! Åhh!!! Ge mig Spanien NU NU NU!

Ska snart åka ut till pappa, säga hejdå, torka lite kläder, hämta lite saker och bara mysa :)

Midsommar

Midsommar igår var ritkigt roligt. Vi var ute på landet, riktig svensk midsommar med midsommarstång, egen design såklart, sill o potatis, köttbullar och prinskorvar, hög musik och en massa nubbar! Tack som fan allihopa för igår, det var så kul! Vissa hade roligare än andra, bl.a. på höloftet ;) hahaha nämner inga namn!

Bilderna kommer så fort jag har fått några. Min dator har ju gått sönder så jag kan inte skicka mina bilder från mobilen mer, därför de är så tråkigt här i bloggen, förlåt :(


midsommar imorn ffs!











Imorn ska vi ut till Fredrik/tysken/bögtysken, kalla honom vad ni vill :) Kommer riktigt mycket folk och det ska bli riktigt roligt! Storebrorsan som är hemma nu ska såklart också vara där, det är ju hans kompis. Han är faktiskt där redan nu och fixar inför imorn. Hur det ska vara är en hemlighet, tror brorsan, synd att hans käre vän Fredde grädde har lite svårt att hålla truten stängd haha!
Nej jag längtar riktigt mycket tills imorn!

Vad ska ni göra, festa som satan eller kanske ha en mysig kväll med små grodorna och jordgubbar? :)

Do this.



Ett litet tips till er som vill ha fler läsare på er blogg
Klicka er in på denna sidan, så är allt super enkelt sen :)
Lycka till!

Fridah wants... before spain!


we don't talk like that..



Har käkat mackaroner och spagetti nu och mår faktiskt mycker bättre. för er som tycker att det är konstigt, nej det är fan så mycket godare att äta det tillsammans! haha

man mår som man förtjänar..

Följde med brorsan till Malmö igår, till Amanda och Simon. Där var även Bella och Filip.
Vi käkade pizza och drack öl. Vid 11 kom två vänner och hämtade mig och vi drog till Lund.
Sen tillbaka till malmö, halsade i oss en flaska vin. USCH!!! Kom hem vid 4 imorse.

Mår inte bra nu..


Entré två dagar

Åkte en runda till Entré igår, skulle hitta en sommarklänning. Har verkligen letat genom hela jävla Lund, finns ju ingenting! Men på entré hittade jag två jätte söta! är väl iofs ina klänningar men eftersom jag är så liten kan jag ha iaf den ena som en kort kort kort klänning :)

Idag åker jag, Olivia och Steffi dit igen. Gick runt lite och fikade, sen stack vi hem. Sjukt mycket REA nu så om ni ska ut och vill shoppa REA så åk till Entré, dock har dem ju inte allt för mycket.


Nu ska jag städa mitt rum som vanligt :(

wow!

Jag och Steffi stack till stortorget och drack lite vin. Träffade mamma, Eva, Maria där. Och sen hängde vi lite med Frida och Anton tror jag han hette :) Trevligt var det iaf! När det stängde drog vi till Jesper och Martin och kollade lite på film och bara hängde. Självklart lyckades jag somna till lite, så sjukt trött.

Enda sen mamma flyttade till Lund har jag velat ha en brödrost, men vi kommer aldrig riktigt låss och köper en. Men nu ikväll kände jag att det var dags för en rostad macka. Smart som jag är kommer jag på att vi har en grill i vår micro, jag måste ju testa! Och en rostad macka fick jag! Helt perfekt blev den. Mmm funderar på att ta en till! haha
Godnatt!

Lund igen

Ja då var man hemma hos mamma igen då. Åker fram o tillbaka helatiden, men det blir väl lite roligare när pappa bor i Malmö och man slipper jävla hålan Dalby.



Lite bakis som man är käkade vi såklart pizza i Dalby, jag och brorsan. Medan vi väntade på pizzan stack vi in på Hemköp och handlade lite. Väl inne på Hemköp kommer ett jävla Dalby-mongo typ 25-30 bast, ja ni vet sånna människor som inte kan annat än sin lilla håla, gillar inte invandrare, ser ner på homosexuella och kommer längst till nästa håla när dem ska på semester. Det ena mongot lägger komentaren,
"Är de där en tjej eller en kille?"
Min bror svarar såklart "Amen va fan tror du?"
"Ja jag vet inte" säger mongot då..

Vi går tillbaka till pizzerian, tror ni inte att de två mongosarna kommer dit då? JO! Jag och brorsan står och skojar lite och plötsligt ska mongot slå min bror. Lite vettiga komentarer som kom från mongot med det otroligtståra ordförådet:

"Gör inte narr av mig för då smäller det!"
"Ja smäller gör de.. ja. smäller..."
"Precis som med han i gränden i går.. så smäller det..."
"Jag tvekar inte en sekund att smälla.. jaa ... smälla"
"Du får en smäll rakt upp o ner, mest ner för din del.. mm.. jaa.."


Ni måste tänka er in den fulaste skånskan också. Ja herregud, tack mongo för att ni gjorde vår dag. Längesen jag skrattade så mycket. Dessutom hade den ena badtofflor med stadiumstrumpor, bruna mjukis och en rutten tröja. Alltså hallå, om ni bara visste vem ni kaxade med. Och inne på en pizzeria, hallå? Väx upp för fan!!!

Nu är jag så trött att jag bara måste sova en stund, hörs sen!

Gomorron!



Eller ska jag säga god middag? Sitter iaf ute hos pappa i Dalby nu, fixar det sista inför visningen som är imorgon!
Pappa ska snart åka upp till Linköping, och vi kommer inte ses förens i början av juli, för sen ska han till Italien och jag ska till SPAAAAANIEN!!!! Gonna miss you!

Var ute igår, vi (olivia jag fredrik oskar och massa andra) var på Jalles/Spisen/Ugnen, ja kalla det vad fan ni vill, jag säger iaf Jalles! Fick kanske liite för mycket och bam sa det så var jag super full. VATTEN TILL MIG!! Blev bra igen och började ta mig mot klostergården... ;)

Nu ska jag och brorsan sticka ner till pizzerian och ha något att käka, är så sjukt hungrig!

clean up my shit.

Tänkte städa mitt rum nu. det behövs grymt mycket! Vågar inte ens lägga in en bild på hur det ser ut haha!


Gratisgodis.se

Vårt hus ligger ute nu!!

http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/449676 --> Här kan ni hitta det, superfint!!!



Idag regnar det som bara den, det suger, man blir så nere, eller det blir i alla fall jag. Skolavslutning idag, var såklart inte där. Har inte varit på en skolavslutning sen jag typ gick i högstadiet. Eller jo förresten, en på Vipan och tror att jag var på en halv typ på Polhem. Skönt att det är sommarlov, men samtidigt måste jag plugga så hilma mycket. Både till körkortet och till Samhällskunskapen, som jag fick IG i. Sug ***!!!
Sova en stund kanske? Blev inte så mycket sömn inatt om man säger så. Skrev  5 arbeten igår, riktigt jobbigt!

seg som fan!

Student igår, ojojoj vilket ös alltså!!! Först åkte vi en snabbis till Jennie, grattis gumman!! Sen en snabbis till Kiixet, grattis till dig med!! Efter det bar det av till Emma!!!!! Fyfan vad kul vi hade. Dit kom också min bror, trillingarna och fredrik, så det blev ett jävla röj. Har nog aldrig sett en så glad människa som Emma var igår! Haha!
Vid 12 tog vi bussen in till Lund och gick på Tegnérs. Shit vad kul vi hade. Sov en liten stund och kom hem vid 8 imorse. Trött och sliten som fan ! Ikväll blir det utgång igen, jobbig vecka de här! Usch! haha
Nu ska jag försöka ta en powernap och sen jävlar!

orkar inte skriva mina arbeten :'(

ps. olivia är på marknaden ;)

Hemma från götet!

Nu har jag kommit hem igen, shit vilken galen helg. I fredags var det chill, åkte till Håkans syrra och hennes kille, sov mest haha. Sen på lördagen var det shopping som gällde, fotboll, förfest, klubb, nattmat, hem och decka.
Har haft en underbar helg. Tack!

Ny dag, göteborg som gäller!

Vaknade upp halv 8 imorse, har inte haft svenska på hela veckan, så för att vara helt säker på att den inte var inställd idag också ringde jag alla i klassen!
Ingen svarade typ, alla sov, till sist svarade steffi som sa att svenskan var frivillig, snacka om att jag blev glad!
Hej sängen! Så nu har jag vaknat igen, ska duscha packa ihop mina saker, käka något och sen dra in till stan. Jag och Håkan ska ju till Göteborg idag, shit vad kul vi ska ha darling!

godnatt

orka skola imorn , nej!
byebye

Hej igen!!

Nu har jag varit gone i nästan en vecka, sorry för det! Vet att ni har saknat  mig såå mycket, men de e lugnt hoppas jag? Ni slutar väl inte läsa för då ......!!! Haha!

Denna underbara dag började med att jag inte hade någon skola alls! Och som grädde på moset så kom min älskade storebror hem idag! Åhh vad jag har saknat honom! Mmm love it!

Under veckan som har gått... jaa vad har jag gjort, mest typ umgåtts med mina vänner och varit på party, jalles, malmö, danmark, you name it. Har haft sjukt kul iaf. Speciellt Dk med Håkan, helt sjuk kväll, tack gubben!

På söndag läggs vårt fina hus ut på marknaden, det är så sjukt fint nu när det är fixat och klart. Me like!

Nu måste jag fortsätta plugga, prov imorn, men nu vet ni att jag lever iaf!

RSS 2.0