M&M

Ska åka till min mormor och morfar nu i HBG för att käka på resturang, skit mysigt ska det bli. Min kusin är såklart också med, det är hans sista dag här nere, har varit här i 5 veckor och jobbat och i helgen ska han hem, det ska firas! Haha nej men en liten avskedsgrej innan han åker tillbaka till GBG!







BESTÄMT!!

Nu har jag bestämt mig, på måndag blig jag brunett. Fast alla tycker att jag ska vara blond så ska jag gå mot strömmen, för jag ska inte vara som alla vill !  Mmm, ni kommer tycka om mig ändå, promise! Det kommer bli hur fint som helst, sen kör vi en hårförlängning på det och sen är allt i sin ordning! mmm Love it!


huvudvärk

Godmorgon pojkar och flickor, vet faktiskt att det finns en del grabbar som läser min blogg, men ni vågar inte kommentera! haha. Ändå gulligt. Men jaja. Vaknade upp med huvudvärk idag, inte så kul kanske.  Jag har faktiskt ett knep som jag har lärt mig av Elvira som vi var hos igår, om man som jag då inte är 20 och inte kan handla på systemet, men om man däremot är 18 kan man köpa 3,5'or på typ ICA eller vad som helst, och sen typ 3 paket dextro, ni vet sånna energi tabletter. Man blir hyper som fan!! Haha, gud vad detta låter fjortis, men va fan?


Sover....



Vaken!!





@ Elvira

Jag och trillingarna åkte in till Lund och grillade hos Elvira. Nu sitter vi och drikker lite, pratar och har trevligt.. uppfatta trevligt precis som ni vill haha. ;)
Sorry för dålig uppdatering, men det har varit mycekt idag. Blev faktiskt sjukt sur idag, och vad läker sår bäst? Jo shopping, så jag handlade två klänningar, haha, bilder kommer imorn!


Pride på lördag!!! :D PUSS

morn morn

Följ min blogg med bloglovin
Har skaffat Bloglovin, så nu kan ni följa min blogg där istället :) bra va?

Nu har jag vaknat till liv igen. Hade skit svårt att sova igår, har inga gardiner eller något sånt hos pappa än, så gatulamporna lyser rakt in i mitt rum och sen kommer morgonsolen. Men men, sånt man får ta haha. Har precis käkat frulle och ska fixa mig för att sen dra ut på stan med trillingarna. Vi ska till Weekday och hoppas på att dem fortfarande har sin feta REA med 75%!!! Men först måste vi hämta nyklarna på pappas jobb, ORKA! Nej!!!

Måste fixa mig nu! Puss sålänge!

blondi...oj...brunettbella

Tänkte att jag också skulle skriva min åsikt om detta fenomen. Självaste Blondinbella har gått och blivit brunett.. Blir inte detta helt fel nu? Eller är det bara jag som tycker det? Ska hon verkligen fortfarande heta Blondinbella när hon är brunett? Humf.. Jag tycker faktiskt att det var snyggare när hon var blond, dessutom tycker jag att om man ska färga håret från blont till brunt så ska man fan ta mig göra det ordentligt, ingen sån mes färg som hon har. Riktigt mörkt, så som jag gjorde, cred till mig! Hahaha.

Vad tycker ni?





@ malmö

Sitter i bilen på Statoil i Malmö nu. Brorsan skulle och hämta upp pappa. dem ska ut till huset och röja det sista. Så jag passade på att hänga med på ett hörn och nu sitter jag här och leker med mitt nya mobila bredband. Lite kul faktiskt att det kan funka så himla bra, jag är imponerad. Soft att kunna sitta på youtube och allt när man åker bil. Nu har vi börjat köra igen och det börjar bli lite knepigt att skriva när brorsan kör som en biltjuv haha!

Fridah wants... Day and Night

Lyssna på låten medan ni kollar på detta inlägget!!

Här är ett exempel på hur man kan ha en outfit som funkar både på dagen och kvällen, jeansshorts och en schysst top. Från Converse till High heels, något fräckt att ha över, lite smycken och en stunning väska. Detta skulle iaf jag vilja ha!

DAY



NIGHT



to do


Vaken... igen!

Nu är jag uppe igen, helt sjukt. Vaknade för en timme sedan, har alltså sovit i ca 5 timmar och är ändå super pigg! Skulle ju egentligen klippt/färgat håret idag, men det blev inte av eftersom att min frisör är sjuk, så synd om henne. Krya på dig! Men på måndag nästa vecka så ska vi fixa till mig, ska bli skitbra och om jag inte färgar det brunt så vill jag verkligen göra något annat galet! Undra bara vad, humf. Någon som har förslag? Ni är så himla dåliga på att komentera!

Jag sitter serisöt och kollar på Våra bästa år, måste vara den sämsta serien någonsin..

i can see the light outside

Jajjemen. Nu har jag suttit vaken hela natten, kanske inte det roligaste om man säger så, men vad ska man göra?
Ska försöka sova någon timme snart innan jag ska upp och förhoppningsvis ska till frisören. Hon kände sig lite dålig så det kanske inte blir något, men jag får hoppas på det bästa! Krya på dig Anna!

Godnatt.. eller ska jag säga godmorgon? humf...



fortfarande vaken...

Jag kan verkligen inte sova, trodde ju inte att jag skulle vara själv här ikv, men allt går ju inte som planerat alltid. Ligger och tittar på film och är livrädd, hatar att vara ensam, har sovit ensam en gång tidigare i hela mitt liv. Är sjukt mörkrädd och inbillar mig massa saker. Fick lätta upp stämningen lite med att ta lite egobilder, enjoy! Haha!





Avslutar med en PUSS!!!


...

I did it all.. So please, let me, Don't stop it before it begins. So give it up, and don't pretend.
I'm not the next of them, I'm the first of me!

tatoo

Vill ju tatuera mig snart igen, satt och kollade runt lite på google och hittade denna, fin eller?


home sweet home

Nu har jag kommit hem från pappa, det var jätte trevligt, god mat och trevliga människor måste jag säga ! :) Nu sitter jag här hemma och kollar på Beck, skit bra för mig att titta på det som är så jävla mörkrädd, ellerhur? NOT!
Försöker fortfarande ladda hem hela säsong 2 av Lipstick Jungle men det går åt helvete!!

Här är resultatet av mitt lockade hår, tack gumman!





@ Jennie

Sitter hos Jennie nu, hon håller på att trippellocka sitt hår och snart ska vi börja med mitt, wiie! Kommer bli superfint de vill jag lova. Sen vid halv sju ska jag till bussen till Malmö för att käka hos pappa, trevligt trevligt.
Senare ikväll är det väl lite osäkert med vad som händer eftersom en viss person inte verkar kunna svara på sms, men jag är van, haha.

Så, imorgon ska jag till världens bästa frisör, längesen nu. Usch, ångest. Men iaf, blev sugen på att göra något galet så det kanske blir att jag färgar mitt hår brunt. Arh!! Panik alltså, ska jag verkligen bli brunett igen? De e ju snyggt, eller vad tycks?


Godmorgoooon

Min mobil är upplåst!!!! Wiie, sån här lycka får man leta efter. Jag Fridah, har varit helt utan mobil i en hel fucking jävla vecka, tack för den Telenor! Nu funkar den igen iaf, så hör av er, jag har inte dissat er! haha.

Idag ska jag till Jennie A.K.A Judomyran (hon hette det på lunarstorm, sjukt fult så det fick bli hennes smeknamn.. nästan pinsamt ellerhur?) Jaja iaf. vi ska bara chilla, men som vanligt kommer det väl att sluta med att vi ligger dubbelvikta på golvet med kramp i magen efter att ha skrattat så mkt. hahahahha.

Har precis duschat, ska fixa mig lite och hoppas på att mamma kan köra mig, eller va fan, jag ska ju såklart köra själv men ja, ni fattar? kanske inte.. humf..

Nu börjar detta li för flummit så jag ska dra mig tillbaka!

Peace out!

Sara Andersson



Satt och googlade lite på olika saker och så slog det mig att jag skulle googla på en av mina släktingar som blev mördad 1998 - Sara Andersson. Mordet på Sara var verkligen brutalt och rent ut sagt riktigt jävla sjukt. Hon hade varit med några vänner, slutade upp på ett nattcafé. Sara stannade kvar och skrev på en bok och när hon gick hem träffade hon på en man. Det är inte säkert om han följde henne hem eller om han följe efter henne. Det slutade med att han band fast henne i sänge, våldtog henne och mördade henne med över 100 knivhugg.

Jag har inte riktigt förstått hur det hela gick till, hört olika historier om hur det gick till, nu har pusselbitarna satt sig någorlunda på plats och gör det hela nästan ännu hemskare än jag föreställt mig förut.

Efter två år lyckades man äntligen hitta mördaren. Mannen som mördade Sara var 29 år och tvåbarnspappa.. Stackars barn säger jag bara, jävla svin till pappa. Jag hoppas verkligen inte att detta påverkar dem på ett så negativt sätt att dem också blir helt jävla rubbade. Såklart hade han varit mycket pyskiskt sjuk då han mördade henne, men det kom han inte långt med. Livstid blev det för den jäveln som antagligen är släppt eller släpps snart.

Som min kära vän Jennie säger, " Att spotta någon i ansiktet är något av det mest förnedrande man kan göra mot en människa ". Han som mördade Sara, honom hade jag kunnat spotta i ansiktet tills jag torkade ut! Och alla andra jävla mördare dessutom!

Tack och adjö!

Helgen som gått.

I fredags åkte jag, hannah och alan hem till hannah ute på landet. Vi har haft skit mysigt hela helgen, grillat, druckit vin, spelat spel och massa annat. Min mobil funkar ju fortfarande inte, en vecka nu!!!! Jag får panik alltså, Telenor kan fan ta sig i R*V*N!!! Sjukt dåligt.. ARH!! men men den ska funka imorgon annars får dom fett med stryk kan ajg lova. Det jag ville komma fram till är att jag inte har tagit några bilder, hannah tog någon så får väl be henne skicka över dem så fort som möjligt. Nu sitter jag hemma med mamma och kollar på film, men mamma blippar mest runt mellan typ 2-3 kanaler. haha.

Händer det något kul ikväll?? :D


the day after

Vaknade klockan sju imorse för att Hannah skulle komma hit, hon har jobabt natt och ligger och sover nu. Själv gick jag upp och gjorde en liter fake coca cola med min soda streamer och drack upp hela i ett svep och hopp om att slippa bli bakis. Och jag lyckades såklart.

Min bror och Fredrik kom precis, små pojkar. haha.


balkogen

Jag, Jennie och trillingarna sitter på min balkong och dricker lite och leker. haha tolka det som i vill ;) vi har iaf sjukt mysigt.

Har käkat kyckling med potatissallad och tomater, somrigt eller vad? ;)

Nu ska jag fortsätta vara social !










Smink!

Rock har varit så gullig och sminkat mig, snacka om att det är skönt att ha fyra grabbar här hemma som sminkar sig mer än vad man själv gör nästan. mm I Love It! Puss på er!!







Skit fint ellerhur?

:(

Rock försöker ta MIN ring!!!!





you got to love it.

Jag har lite blogg torka känner jag, kan inte rikigt komma på vad jag ska skriva.. Men mamma har iaf varit och shoppat idag, köpte ett par över snygga skor. Laddar upp en bild senare. Sitter här hemma och har nog inte gjort något vettigt alls idag. Typ lockat håret. Ska väl börja sminka mig snart. Jennie kommer hit, och vi har inga pengar att slösa så vi ska vara hemma, grilla och ha myspys! Kanske hyra en film vem vet? Jag är ensam hemma tills imorn, FEST allihopa, vem som helst som vill får komma och krascha min lägenhet!!.... NOT!!! Skoja, okej? Få inte för er något nu, jag har mina bodyguards så FUCK OFF!!!!


A la natural! Snygg ring va? Den har jag roffat åt mig från Rock, tack lilla gubben! ;)



plugg plugg plugg

Ja nu har jag suttit och pluggat ett tag. Samhälle är verkligen inte lätt ska jag säga er. Iaf inte det som jag läser nu. Massa skit bara ! Hate it!

Men men. Lollo kommer snart hit och räddar mig, så de e soft!


damn it girl!

Tänkte bara visa er hur jääävla VACKER min vän Jennie var på sin bal!







ÅRH!!

Så dum som jag är så missade jag såklart Lipstick Jungle i måndags, Så nu har jag suttit och försökt ladda ner avsnittet hela dagen igår, kom precis på att det måste ju vara klart nu? och det var det ju såklart. Bara det att jag puckot som jag är, har laddat hem avsnitt 3 från säsong 1 när det ska vara från säsong 2. Blev sjuktbesviken när jag satte igång det och upptäckte att det var helt fel :(.

Nu är iaf det riktiga avsnittet klart när som helst! Wiie! :D


craaazy!

Igår var typ den värsta dagen på länge! Iofs, först på morgonen var jag och mamma ute på Nova, handlade en fet stereo/dvd/radio. Sjukt grymt ljud och snygg! Handlade också en Soda Streamer. När vi kommer hem sticker mamma till Lomma och jag börjar pilla lite på stereon, till slut lyckas jag med alla sladdar och börjar pumpa musik. Ja tänker jag, nu ska jag göra Coca Cola med den nya Soda streamern, men icke! När jag öppnar förpackningen ligger bara flaskorna och den där gasen i. WTF???? Jag försöker desperat ringa till affären, men ingen jävel svarar.. Mamma ska iaf fixa det idag, så jag får nog min Coca till slut ;)

Det var det bra med dagen, sen blev den bara seg, jag somnade till på soffan, var trött och uttråkad. Då kommer mamma med den briljanta idén att vi ska ner på Stortorget och ta ett glas vin. Så det gjorde vi, med mammas kompis Eva som är asball och snäll och med min kompis Lollo. Så där sitter vi och försöker flörta med bartendern och skrattar och har super trevligt. Efter en stund drar mamma och Eva hem.... Då kommer en kille fram till mig och Lollo och bara sätter sig ner. Jaha? Efter ett tag kommer även hans polare, bjuder oss på rosé vin i massor och cider. När det stänger drar vi vidare och dricker ännu mer! Vi bestämmer att vi ska ha efterfest hos en av dom, men då måste vi åka till Malmö. Och jag har mammas cykel, så vi fick ta två olika taxi bilar, först upp till mig för att lämna mammas cykel och sen hoppa över till deras taxi och åka in till malmö. Väl i malmö dricker vi ännu mer rosévin och pumpar musik hela natten. Det var faktiskt trevligt. Inga sliskiga skithögar utan faktiskt riktigt trevliga grabbar ;) Och såklart betalade dem för allt, även våran taxi hem! Tackar pojkar!

Oj vad långt detta blev. Haha sorry...

PICS


Lille jag

Jennie och jag

Steffsson!!!!

I'm alive!

Hej älsklingar! Ville mest säga att jag faktiskt lever, vet att min uppdatering på senaste verkligen har sugit K*K, sorry för det. Så vad jag har hittat på de 4 senaste dagarna? Humf... I fredags hade ju min bror och hans band lite spelning tillsammans med Lizzy Insane på Bodoni i Malmö, det var sjukt kul och rikrigt bra faktiskt. Och snyggingen själv var där också, säger inte vem det är för då blir det nog mindre roligt för mig! haha. Jennie var med mig på Bodoni, och innan vi stack dit satt vi först på Prins Bernhard, den sjukt maffiga båten som Jennie jobbar på i hamnen i Malmö. Tog en cider och satt och snacka massa skit haha. Sen gick vi upp en snabbis till pappa, fixade oss lite och drog till Möllan, tog en cider till sen gick vi till Bodoni.

Vaknar upp på lördagen, inte alls bakis faktiskt, skönt! Åkte ut till Dalby, huset och skulle packa, jag kollade genom sakerna lite fort sen gick jag och la mig, under täcket såklart så ingen kunde hitta mig (HAHA). Och vad gjorde jag lördagkväll... tror inte jag gjorde någonting faktiskt, och om jag gjorde något med någon så förlåt, men ni vet att mitt minne är det sämsta!

Söndag.. Chilla typ hela dagen, på kvällen stack jag och Steffi in till Malmö och käkade på Prins Bernhard haha, mitt nya favoritställe, något som jag rekomenderar starkt!!

Måndag - var på stan, heeeela jävla dagen med Jennie, sjukt roligt men fy fan vad jag hade ont i mina ben igår kväll! haha helt slut, Men det var det värt.

Snart ska jag och mamma sticka ut till Nova och titta om vi kan hitta en soda streamer!!! Äntligen hhaha.

Fridah wants...

Lovely Forever21!!!


Falsterbo horse show!

Vaknade vid 8, skulle gå in och duscha, men kände mig lite dålig. Höll på att svimma två gånger, andra gången jag blir såhär på kort tid. Vid 9 åkte jag, mamma, tove, annso, eva, amanda och felix till Falsterbo för att gå på Falstero horse show. Jag somnade i bilen, men när jag vaknade mådde jag riktigt illa och mamma var tvungen att stanna bilen så jag kunde...

Det är riktigt mysigt att gå runt där, titta på hoppningen och allt. Fast jag inte rider längre så är det fortfarande kul att hitta på sådanna saker. VI käkade god lunch som för min del bestod av en bakad potatis med skaganröra och hade super mysigt.

På eftermiddagen gick vi  ner på stranden där  vi åt lite till, en supergod pastasallad som evis hade gjort, tacka sa maten! hahah.
Lite shopping blev det såklart också ;)

Detta inhandlades idag!


Puder
Mascara
Skor
Mobilt bredband
Beauty


Nice day!

Hej!

Sorry för att jag inte har skrivit på hela dagen, har inte varit hemma. Vaknade upp imorse av att en polare ringde. När vi hade lagt på såg jag att jag hade fått sms av mamma, "Shoppa?" SVAR: JA!!!
Så det var bara upp och fixa frukost och sen dra ner på stan. Kom hem för en stund sen. Letade efter en bikini men hittade ingen fin, någon som vet var det finns? Jag är dessutom extra glad idag eftersom det är fint väder som tusan och min hals är mycket bättre, nästan ingen hosta alls idag, skönt! Här är vad jag fick med mig hem idag. Här är vad jag fick med mig hem idag.

Här är vad jag fick med mig hem idag! :)




T-shirt - Gina tricot, RIKTIGT EFTERLÄNGTAD!!!
Trosor - Gina tricot
Linne- Vero Moda
Örhängen - Lindex
Block + pennor - Tiger

Hittade också mina drömskor idag, vad tycks?
500:- Bianco


i brist på annat

Är du glad över att sommaren är här? - Hur kan man inte vara det?
Vilkeen energidryck tycker du är godast? - Monster, den blå!
Vem ska du hänga mest med på sommaren? - My real friends!
Köpcenter eller stan? - Beror på vädret, man vill ju inte gå på stan om det regnar.
 Vilken resturang ska du hänga mest på ? - Espresso House, om det räknas?
Har du ett par shutter shades? - Verkligen INTE! Ska du gå i sommarskola? - Nej
Är du nöjd med dina betyg? - Kunde varit bättre.
Vilket datum har ni sommarlov? - 12 Juni - 20 Augusti
Tycker du att det är en bra dag? - idag? nej.
Sprit och bärs? - Cider Snus och Cigg? -Röker/snusar inte
Kommer du tjocka dig på sommarn? - Glass, jatack!
Chips eller popcorn - Chips
 Bio eller hemma? - Bio gör mig deppig.
Vilken butik? - Får jag bara välja en?
Har du stora glasögon? - Nej
Tror du att sommaren 09 kommer bli en skön sommar? - Tvekar, väntar fortfarande på de bra vädret!
Gillar du lukten av sommaren? - Hell yeah!


12 övriga frågor
1. Ska du umgås med dina föräldrar på sommarn? - Självklart
2. Sommaren eller vintern? - Sommar!
3. Har du tråkigt? - Som fan!
5. Keps/mössa eller fixat hår - Allt!
6. Rolig dag idag? - Nope, inte än.
7. Märkte du att fråga nummer fyra inte finns? - What? nej? haha
8. Hur många syskon har du? - Ett
9. Gillar du din dator? - Ja!!!!
10. Har du djur, isåfall vad för djur? - Hund och häst. 1
2. Märkte du att det bara är 10 frågor? - Herregud, nej? haha usch.. Hejdå!

booring

Ja jag har så jävla tråkigt alltså. Helt ärligt så har jag inte åstadkommit någonting alls idag. Jag har inte gjort ett skit. Jag har ett rum som ser ut som andra världskriget, kunde ju städat, men nej? kanske ska göra det nu..
Har iaf inte gjort någonting. Skulle åkt till Lomma med Martina och Lollo, men det blev inte av för min del, massa strul på vägen. Men imorn ska vi nog till Falsterbo och festa iaf.

Nu sitter jag och kollar på "So you think you can dance?" Något som piggar upp. Till det dricker jag ett glas vitt vin, gud vad jag känner mig gammal, men som jag och Jennie konstaterade idag, vi är nog faktiskt vuxna nu? Eller iaf Jennie, hon jobbar ju och allt, jag har ett år kvar i skolan. Men herregud, man är väl vuxen när man känner att man är det? Eller? För det sista jag gör är att känna mig vuxen, nej nej jag är verkligen inte vuxen.
För mig är man vuxen när man har ett fast jobb, flyttat hemifrån och kanske mer.

Jag vill vara barn för alltid!




Dagens outfit



Linne "Just make it work" - H&M
Keps - Ed Hardy
Leggings - American Apparel


Fridah wants...



Dessa underbara linnena kommer från www.forever21.com och kostar $11.80

herregud!

Satt och kollade runt lite på internet, och plötsligt kommer jag in på en tjej som tror att hon kan tatuera. Hennes tatueringar som hon gör och själv har ser rent förjävliga ut! Hon förstör både sin egen kropp och sina vänners/syskon/pojkväns. Själv är hon jättenöjd med alla tatueringar. Detta gott folk är fan helt sjukt! Sparade bilderna, men dem funkar inte att öppna nu. Hittar jag tjejen igen ska ni definitivt få ett smakprov .


picknick och vin

Jag och Emma har haft Picknick i Botaniska trädgården, druckit te och ätit kanelbullar. Supermysigt! Nu har vi precis kollat på LIpstick Jungle, spännande !!! Och nu sitter vi och kollar på Beck och dricker vin med mamma, också mysigt!!!

Emma tycker att jag klickar för mycket på tangenterna på datorn så jag måste sluta! haha.



Craaaazy!

Arh jag blir galen på mina kära vänner, kan ni inte sluta vara så tråååkiga? hahaha, vi kommer och gör inbrott. Jag och Krösamaja, nu jävlar är det krig. moaahahaha




pigg idag!

Vaknade första gången vid 7, andra gången vid 8, tredje gången vid 9 och sist men inte minst såklart strax efter 10, då gick jag upp. Kunde verkligen inte sova, var för pigg (?!).

Har precis käkat lite frulle, fick bli en kanelbulle haha.
Nu ska jag fixa till mig lite, se vad som händer idag =)




lilla pojke.

Jag tycker iaf att han är riktigt grym, vad tycker ni?


poolfest



host host host

Hej älsklingar!
Jag har åkt på någon jävla hosta, sjukt jobbigt. Och kan inte ta hostmedicin heller, för jag får bara kramper i hela magen av det. Gud vad det är synd om mig, ta hand om mig?

Igår flyttade vi till Malmö med pappa. Lägenheten är super fin och tack så mycket grabbar för hjälpen med att bära och flytta!
På kvällen var vi hemma hos Fredrik på lite fest, guitarr hero och massa annat kul. Kul kväll!

Idag tänkte jag plugga, men det blir ju svårt när en viss person inte svarar mig!!!! Jävla skitunge! haha.

Nu ska jag käka lite keso och kolla på Paris Hilton's my new BFF! Love it.



mums

Vad kan gömma sig här i då? ;)


Från GT



Från BikBok

 

Från Top Shop



Från H&M



Från VILA





Shopping.

Jag och mamma har varit och shoppat på Nova. I love sommar rean! Vi hittade massa fint. Detta behövdes verkligen, speciellt eftersom pappa flyttar till malmö på lördag. 5e våningen, ingen hiss. Innan åkte jag mellan mamma och pappa med min feta resväska, men nu får jag dubbla uppsattningar av mina kläder så jag slipper det. Det funkar ju faktiskt inte att släpa upp klumpen för 1000 trappor. Haha.

blondie


godmorgon

godmorgon mina vänner! sovit gott? det har iaf jag. nu sitter jag i soffan och väntar på att mamma gör frukost till mig. hon är så himla snäll. om typ en halvtimme ska vi åka till Nova och sen till helsingborg, min lilla kusin fyller år idag :)

åhh gud vad god frukost jag fick in nu! Yoggi med hallon, melon och nötter, ägg och juice. MUMS!! haha


ARRRRH

jag har så jävla tråkigt, finns det ingenting som händer idag? alla bara jobbar. trååååkigt!!!!

Resultat

Resultatet av min blekning blev bra tycker jag, får fortsätta med mitt silverschampo så jag får de sådär blondt som jag vill ja det. Tyvärr har den andra datorn bestämt sig för att lägga av så en bild kommer förhoppningsvis senare ikväll.

risky!!

Sitter och färgar håret nu, undra hur detta ska bli. Förlåt Anna (min frisör, som är världens bästa frisör!!! Ö:hedd i Lund)!!


inge fisk

Brorsan och trillingarna kom och hämta mig igår för vi skulle ut och fiska, ja visst är det svårt att tro? haha. men det blev inget med det för när vi var påväg så börjar det helt plötsligt ösregna och åska. Så vi drog hem till Andreas istället och kollade på MJ´s konsert. Sjukt mycket folk de var alltså. Jag och min bror har också varit på konsert med MJ, så vi kände igen sjukt mycket och det var riktigt häftigt.

Jag till och med somnade på mammas fötter till när han sjöng "You are not alone", vi hade ståplats, sjukt att jag ens gjorde det, kunde ju blivit ihjältrampad.

Idag ska jag träffa Håkan bråkan. Har inte träffat honom på hur länge som helst!

MAT

Ser inte detta otroligt gott ut, speciellt efterrätten ;)





Usch vad detta är sorgligt.






Har ju suttit i flera timmar nu och kollat på detta med MJ. Nu är minnesstunden. Så sorgligt, så hemskt, så många fina tal.. usch att sånt här händer.
Jag tyckte att detta förtjänade ett glas vin, eller vad säger ni?

Michael Jackson

Hej hej, nu är jag hemma igen, allt gick bra hos läkaren, 20e augusti, jag säger bara det. haha!!

Sitter och tittar på filmen på 4an nu som handlar om Michael Jackson, när han och hans bröder blev Jackson 5 och deras resa till toppen. Är så himla sorgligt att titta på. Från klockan 14.10- 00.00 idag på 4a är det film och minnesstunder om/för Michael Jackson.

Hjälper mamma idag också lite, tänk så snäll jag är. :)
man kanske skulle färga håret också... äsch nu börjar jag skriva massa onödigt skit som vanligt. haha


morn morn

Ja då var man vaken igen, eller har varit det ett tag nu, sen 11 typ. Efter att jag hade skrivit här i bloggen igår tog det kanske 10 minuter sen deckade jag. minns inte ens vad jag gjorde innan eller när jag somnade. sjukt. Om 20 minuter ska jag och mamma köra in till Malmö igen. Det ska bli spännande, can´t wait!

På lördag flyttar vi till malmö, gud vad skönt det ska bli. Har köpt lite nya saker som jag absolut måste visa för er.
Och jag lovar att jag ska lämna in min dator på lagning snart, är så himla seg bara. Måste få tillbaka den så jag kan börja pilla i Photoshop lite och så, är sugen på en ny desgin.

Nu måste jag gå och fixa mig så jag hinner iväg och inte blir försenad idag igen.

trött, men inte sova? humf..



Gillade ändå mitt bruna hår, eller vad sägs?


Jag har varit uppe sen typ 8 imorse, somnade vid två typ, är skit trött, men orkar ändå inte sova. Vad är detta liksom? Gick nog bra hos läkaren idag, eller jag vet inte? Ska tillbaka imorgon, halv 2 och nu är jag säker på tiden! Varför jag är hos läkaren tänker jag inte berätta riktigt ännu ;) blir kanske en liten surprise, eller så får ni aldrig veta.

Nu ska jag fortsätta kolla på alla DÅLIGA program på tv.


Fridah wants...



1. En riktigt cool iPhopne med massa bling, pris ?
2. Bikini från H&M, mix and match. pris, ca 100 kr/del.
3. Biljetter, helst flygbiljetter till något varmt partyställe.
4. Diadem med en söt rosett, har velat ha de skit länge nu, fattar inte varför jag inte köpt det? pris, ca 49 kr.
5. Självklart vill jag ha tillbaka vår älskade Michael Jackson!

hat




Trodde att jag skulle till läkaren nu på morgonen, men så fel man kan ha! ska inte dit för ens klockan halv 3!! haha mongo jag är. Så jag satte mig här vid min lilla dator en stund och börjare kika runt lite om kom in på den hemskaste bloggen jag någonsin sett. Inte hemsk på de sättet att jag aldrig mer vill gå in på den, nej utan denna bloggen http://minneavtherese.blogg.se/ handlar om, ni vet tjejen som blev mördad av en kille på komando av sin sviniga flickvän? Eller ja, båda två är ju riktiga svin. Vem fan gör något sådant? Hur kan man vara så sjuk i huvudet?

När jag läste alla hennes vänners inlägg, det är inte bara en som skriver utan fyra stycken tror jag att dem är. Så kom jag såklart att tänka på min kära vän Jocke. Det är snart 5 år sedan han dog i en motorcykelolycka, men när jag läser om flickornas känslor som dem har, speciellt på begravningen så känns det som igår. Så himla hemsk när unga männiksor dör, speciellt helt utan anledning. Jag hoppas att ni som mördade henne får ett riktigt helvete till liv.

VILA I FRID BÅDA TVÅ. NI ÄR SÅ SAKNADE!

Arh!!!

hemma!

Nu är vi hemma igen, har snart varit hemma i 24 timmar. Inläggen som skulle kommit under veckan kommer imorn!


Love you!


RSS 2.0