rubrik

Är hemma hos mamma. Har varit hos Olivia i princip hela veckan haha. Idag ska vi fira min bror igen, han fyllde 22 i tisdags. Firade då hos pappa och nu är det dags att fira hos mamma. Nu ska jag städa. DRYGT!!! Ikväll blir det förhoppningsvis tatueringar :D:D wiie!


Sammi sammi fågelfrö!

Denna kommentarin fick jag av min kär vän Sammi, om mitt inlägg att jag ska lägga ner min blogg.. "Denna också.. har du kommit underfund med att blogg är totalt värdelöst?" HAHAHA du är då för söt. Klart att jag inte har. Jag ska såklart skaffa en ny, men med ett lättare namn att komma ihåg eftersom BLOGG.SE suger på de viset att man inte bara kan byta nmn utan måste skaffa en heeelt ny blogg. sjukt drygt.. HATE IT! GRR!!
Nu ska jag och min stjärna äta lite. MUMS!
imorn blir det ny tatuering/tatueringar. wiiee!

...

Hej alla lovers och haters. Nu ska ni få höra en sak.. okej, börja inte typ gråta nu och sånt. jag vet att detta är ledsamt och så men.. jag ska ta bort denna bloggen :| 




:D

OLIVIA HAR VAKNAT!!!!!!


090823

Gomorron! Har precis gått upp, väckte olivia för jag ville äta frukost, men nej hon har tydligen inte sovit klart, så jag får väl vänta, för det är ju inte så kul att äta frukost själv.

Igår kom jag och Olivia på att vi är sjukt pepp inför skolan. Att verkligen komma igång, göra vårt bästa och satsa nu sista året. humf.. vi måste ringa Erik... Ajja det är en annan historia. Men iaf. Jag har ju inte varit i skolan ännu och kommer inte gå dit på ca två veckor så jag måste få massa hemuppgifter. Annars kommer jag ju efter skit mycket och hur kul blir det? Då lovar jag att jag kommer tappa suget direkt!

Nu ska jag snart försöka väcka olle igen för jag är fan hungrig!!!!!!

Lipstick Jungle

Lipstick jungle är för tillfället det bästa som finns! Har legat i soffan och bara vbilat hela dagen idag, kollat på massa film. Tröttnade på det och ville se ngt annat, så det fick bli lipstick jungle. Det gör en glad men samtidigt blir man så deppig på något sätt när det är deppigt för dem. Så här ligger man ensam och fäller några tårar som en liten mes :P haha.

Men snart kommer Olivia och då blir det andra bullar!


ps. jag tycker synd om mig själv...

lite bilder...

Blåmärken öööverallt

Handleden


Handen


Armväcket


Höger öga


Vänster öga




film film film

Laddar hem en massa bra filmer nu. Confessions of a shopaholic, 101 dalmatinerna, 8 mile, Eva & Adam fyra födelsedagar och ett fiasko och Hitta Nemo! Ska bli mysigt de här.

Jag hade också velat vara på Malmöfestivalen igår =(

hemsk natt!

Hej!
Gick och la mig sjukt tidigt igår, redan vid 10, för jag var super trött. Tog mina tabletter och skulle sova. Att sova i högläge är för det första förjävligt, det går bara inte. Och sen när mobilen piper hela tider blir det inte lättare. Gick upp vid två, tog tabletter och gick ner för att träffa en person efter många om och men. Fattar inte varför jag gick ner ens? Fick inte ut ett skit av det, vad hade jag förväntat mig? En lång förklaring och kanske ett förlåt? Men nej ingenting, så jag gick upp igen. Själklart skitsvårt att sova igen. Fick nog vid 8 och gick upp. Lyssnade på NRJ in the morning, men det var inte Knappen o Hakim så det var ju inte lika kul.

Mamma gjorde finfin frulle. Sen stack hon till nova men jag fick inte följa med för idag ska jag bara ligga ner heeeela dagen.



Har precis kollat på den nya Wallander (Tjuven) skitbra faktiskt!!! Någon som vet en annan bra film eller serie som jag kan unna mig tills Olivia kommer hit??

Skumt inlägg detta blev... haha. men men så är det när man ser ut som en uppblåst... någonting i huvudet. fy fan  vad jag ser ut. Ni ska vara glada att ni inte ser mig nu för ni hade blivit rädda det kan  jag lova!! haha.

kvalitets tid med mig själv








Ja nu har jag suttit ett bra tag och fixat lite med mig själv. har bl.a. byggt på mina naglar. Haha så nu är det så svårt att skriva på tangenterna på datorn, men det är ett härligt ljud!

Mina vänner är inne i Malmö, sista dagen  på malmöfestivalen idag ju, men det regnar och jag är ju inte fullt kry för att dra in till malmö.
Mitt huvud känns som en stor fotboll eller ännu värre kanske, en basketboll!!! Om ni hade sett mig nu alltså ojojoj, ni hade nog blivit rädda. Min storebror kan inte titta på mig för han tycker att jag ser så hemsk ut :P

På tal om brorsan, hans kompis Jens ringde innan och sa typ " vi kommer och hämtar dig om en timme, vi ska till high chaparall". Oskar flög upp och började hoppa runt i lägenheten som ett litet barn. När dom (oskar, jens och trillingarna) åkte hade dem klätt ut sig till cowboys och skulle först och främst åka och handka knallpulver och pistoler. Dessutom hade dem fixat en cowboy-cd som dom skulle peppam upp sig med under den tre timmar långa resan. haha. Detta kan ni ränka med att få läsa om i nästa nummer av OKEJ!!

Miss. Frankenstien


(Bilden är inte från idag)


Var i Malmö idag och tog bort lite stift. Ser ut som Frankenstien, det tyckte till och med läkaren haha. Värsta feta blåtiran har jag fått nu också, riktigt sexigt om jag får säga det själv.
Skulle ju bli fint väder idag, men så bara regnar det? Funderar på att ladda hem Twilight och se de, bara för Olivias skull. Är den verkligen så bra som alla säger??

Såg Baksmällan igår med mamma. Det är verkligen en av de roligaste filkmerna jag har sett. Ni som inte sett den, SE DEN!!! hahahaha.


VIPAN 20 ÅR!!!



Min gamla skola, den bästa skola jag någonsin gått på, Gymnasieskolan Vipan fyller 20 år idag. Så därför säger jag
GRAAAAATTTIIIISSS!!!!!!


Det gick bra idag och jag mår finfint! =)

Fridah wants...


don´t know what to say

Hate this shit. Krya på er grabbar!!!!!!



Till Olivia

Hej svej, vet att jag har varit så sjuuukt off de sista dagarna, men jag har haft fullt upp med att göra absolut ingenting :D

Igår var jag Olivia, Sanna, Elvira, Dennis, Hannah, Desse, Emelie, Hedda m.fl. ute en sväng på festivalen. Drack först här hemma sen stacka vi till stortorget. Älskar att sitta där när det är så mycket liv och folk överallt!
Idag är det Timbuktu, men alla bangar, "jag är bakis" "jag har inga pengar" blablabla. Shape up!!!! :D you know I want yaa!!!

Fast jag är trött är jag sjukt pepp! KssKss!



gäääsp!

Hemma igen!! underbart faktiskt haha. Men det var gött att komma iväg också och träffa farmor och farfar, mia martin kajsa johannes och alla andra!

Igår kväll kom Olivia och Sanna hit, vi skulle klippa Sannas hår, jävla påhitt hahaha, det blev väl bra, eller? Kul var det iaf. Jag och Olivia satt och pratade hela natten, så nu är jag skit trött. Ska snart åka till Malmö, till pappas lägenhet.

Jag är för trött för att skriva hörs sen.



Usch!!!

Mindre än två veckor kvar till skolan börjar, detta betyder bara en sak... ÅNGEST! Men det är sista året, och det kommer gå jävligt fort, det vet jag.

8 JUNI  2010 ALLESAMMAN SKA NI KOMMA PÅ MIN OCH OLIVIAS STUDENT, KOMMER BLI DET FETASTE PARTYT NI NÅGONSIN HAR VARIT PÅ!!!!!!

Det är inte ens ett år kvar, och typ 6 veckor har man lov, så typ 9 månader skola kvar!!
Jag har dessutom bestämt mig för att skärpa mig som fan nu detta sista året. Det går om man vill ellerhur? Inegn matte och ingen engelska, typ de jobbigaste ämnena. Så det ska nog gå bra det här! Ellerhur?????? Peppa mig!!!!!

Lund -> Mjölby -> Linköping -> Brånhult -> Mantorp -> Lund

Igår tog jag och brorsan tåget upp till farmor och farfar i Mjölby. Idag ska vi på en liten roadtrip till Linköping, imorn bär det av till Brånhult och på söndag tillbaka till Mantorp för att ta tåget hem till Lund igen.

Pappa har varit och shoppat, skitsnygga jeans faktiskt och har en liten modevisning för mig just nu, haha så söt! 

Här är det riktigt jävla varmt måste jag säga, igår när vi kom med tåget vid 8 på kvällen så var det 26 grader varmt ute. Sinnes. Så nu ska jag ut i solen (K)

PRIIIIIIDE

Eva och mamma med transor!










Heting!



Han var typ hur stor som helst!!!



Mina pojkar, hade ju inte bangat dem på vårt studentflak, eller vad säger du Olivia??
Graaw!







the one and only

Ja här har ni mig, den nya fridah haha. brunett, ja visst! Ska och fixa hårförlängningen snart, åhhh det kommer bli så fint! Me like!

@ DK

ør i danmark och det ør dørfær jag skriver så konstigt... igen! haha. Ør ju och tar avsked av min bøsta vøn Hannah, øndå sjukt, vi har varit bøsta vønner i 13 år!!! hon ska in i lumpen om 2 dagar. =( USCH!!! I hate it... Vi ska på "IN" Ivkøll. Man betalar 150 danska kr, så får man dricka hur mkt man vill gætt!!!

orkar inte skriva mer nu, men PUSS på er då hærs vi imorn!

RSS 2.0