arrrhh

Jag är så sjukt trött, har knappt sovit någonting denna veckan, max typ 4 timmar/natt och det är inte bra alls!! Igår kollade vi på fotboll och stannade till en stund på Herkules, kul kul kul och drama drama drama.

Vad händer för skit ikv då?? Jo! Plugga som vanligt, svenska arbete som ska vara inne imorn, ska skriva en analys imorn på psykologin så måste plugga på det och sen göra klart en power point till min veckans nyhet i samhällen, SKOLAN SUGER!!

Nu orkar jag inte skriva mer, är nere i någon slags blogg svacka eller ngt. Kanske skriver senare ikv!

HEJA BARCELOOOONA!!!!!!!! Wiohooo är så glad!

nej nej nej

Jag är inte alls på blogg humör idag! På lördag ska jag och mina vänner till Danmark, ska bli så sjukt kul! I Love Danmark!

Ska kolla på desperata hemmafruar nu med friends!

nej nej nej

Jag är inte alls på blogg humör idag! På lördag ska jag och mina vänner till Danmark, ska bli så sjukt kul! I Love Danmark!



Ska kolla på desperata hemmafruar nu med friends!

morrn morrn!

Eftersom att vi inte har någon matte så har vi jätte lång håla, även idag. Som jag tidigare sagt, håla varje dag nu förutom tordag. Helt jävla sjukt alltså!

Ajja, vi ska iaf gå och käka chipchop mat (kinamat) för skolans mat suger ju!

See you later! Btw, min bror kommer hem om en vecka exakt idag!!!

lång dag!!!

Till skolan, skulle göra coopers test på idrotten men hade tydligen det v. 24, håla!! Sen håla från matten eftersom att jag inte har matte längre, sen håla från geografin, de andra hade omprov, men jag är så duktig så jag hade inte det :D sen håla från engelskan för hela gruppen var inte där idag wiie! inga lektioner idag alltså. Detta måste firas tänkte jag och det ska jag också!

Så ikv blir det mys på hög nivå! Me like alooot!

maaaaarre




Marre kom förbi en stund och sitter här bredvid mig utan tröja, i bara BH, mmmm graw!
Vi ska följa henne hem och hämta hennes saker, plugga lite och sen soova! Mysigt värre.

home sweet home.



Nu är jag hemma igen. Sitter här med Olivia, käkar nötter, dricke cola och kollar på filmen Click, ska tydligen vara bra och jag tror att Olivia gillar Adam Sandler. Nice ;)

Vi ska snart plugga, duktigt ellerhur? ;)

Hemfärd



Snart ska jag och pappa åka hem igen. Tåget går 18.15 om alltså om lite mindre än 3 timmar. Ska hinna käka packa sakerna och lite sådant innan vi tar oss mot stationen. Hemma i Lund igen vid halv 9 så då får ni gärna komma och möta upp mig, med kameror såklart, värsta paparazzin hahaa.

ARH JAG HATAR ALL JÄVLA REKLAM SOM POPPAR UPP, VIRUS VIRIUS VIRUS, KAN NÅGON FIXA DATORJÄVELN??????

Snart flyttar vi till Malmö, riktigt najs, möllan heeela sommaren! mmhm, me like!
Och snart kommer brorsan. Ohh jag längtar!

PUSS

Fridah Wants...

 H&M H&M H&M H&M H&M H&M H&M H&M H&M H&M H&M H&M H&M H&M



Skor - 349:-
Väska (brun) - 198:-
Väska (svart) - 198:-
Halsband - 59,50:-
Armband - 59,50 :-
Ring - 39,50:-
Skärp - 129:-
Solglasögon - 59,50:-
Trosor (rosa) - 39,50:-
Trosor (blommor) - 29,50:-
Trosor (blå) - 29,50:-
Blommor (hårspänne/brosch) - 49,50:-

Allt är från H&M, I love it!

TÄVLING!

Förresten, jag tävlar i en grym tävling hos http://silviavoneisten.blogg.se
kolla in den !

Gomorron!

Sitter i sängen och har precis vaknat. Har sovit riktigt länge inatt, nästan 12 timmar, helt galet. Ska väl ner och käka lite frukost nu tror jag. Idag ska jag och pappa åka hem från farmor och farfar. Usch, när jag kommer hem finns det så mycket att göra, jag måste plugga,plocka ur diskmaskinen, städa. . . .  Orkar inte, vill någon göra detta till mig? Du får 200 spänn!!

PUSS

Landaliserad



Landaliserad, ja det är vad jag har blivit enligt Olivia. Hon tycker att jag har börjat tänka i massa konstiga banor under tiden jag har varit här (på landet) Och därför är jag nu landaliserad. Så om ni tycker att jag är konstig så vet ni varför!!

PUSS

Lite bilder från idag :)




Den första bilden är på pappa från det stället där vi bodde innan vi flyttade till Skåne, sen är det jag i bilen och sista är pappa på ett mysigt café i Linköping, där det för övrigt jobbade två riktiga puddingar!!

Teori

Nu ska jag plugga på teorin till körkortet, somnade ju sist, men inte idag inte, har inte lång tid kvar nu till provet. Nervös? Ja!!!

PUSS

Vi gratulerar vi gratuleraaaar!!!



Idag fyller min pappa år och det är nog den enda anledningen till att jag är uppe såhär tidigt, gick faktiskt upp klockan 07.00!! helt sjukt.
GRATTIS PÅ FÖELSEDAGEN PAPPSEN!!!

Nu ska jag gå och fixa min sen ska vi in till stan :)

PUSS

power walk



Nu har jag och pappa precis varit ute och gått i en timme. Jag gick med sådana dära gångstavar faktiskt, jag tror på det. Men jag hade aldrig gjort det hemma i stan haha, gud vad pinsamt, men här på landet funkar det prima.
Här är det så himla fin natur också, bäckar och fina små träd och blommor. Jag tror aldrig att jag har sett naturen såhär som jag gör här uppe. Det är mysigt!

Nu ska jag mysa lite med min farmor, dricka te och snacka skit!

PUSS

Fridah Wants...





Rattmuff Rosa - www.stylexperten.se
Rattmuff Leopard - www.stylexperten.se
Bling Bling knopp till växelspaken - www.stylexperten.se
Rosa backspegel - www.stylexperten.se
Bil - ..........
Körkort - Snart ? ;)

Klockfrossa!!

Jag vill verkligen köpa en ny klocka och nu har jag hittat några stycken som jag kan tänka mig. Vad tycker ni, vilken är finast och vilken är fulast ?


Dagens outfit



Vit kofta - England
Rosa Tubtoplinne - ?
Jeansleggings - Gina Tricot


Opps!



Haha såg att jag inte hade publicerat inlägget som jag skrev på tåget så det kom några timmar senare. Jag kom fram väl, jag lever!
Och jag fick min goda lunch, kycklingsallad med melon och mackor. Mums!
Jag har sovit en stund nu, var så himla trött! Farmor farfar och pappa är iväg och handlar, ingen aning om när dem kommer hem. Afärren stängde liksom för 20 minuter sen!?

Och jag har ätit den supergoda violglassen, det måste vara den godaste som finns efter Ben&Jerrys! Jag gjorde det extra gott med melonbitar, Mmm!!

PUSS

Tåget

Just nu sitter jag på tåget som är sjukt drygt. Det går ändå ganska fort får jag väl säga, två timmar till Linköping är faktiskt bra! Heja SJ !
Jag har prov i geografi på torsdag och under denna resan har jag läst igenom och dessutom antecknat 10 sidor, det tycker jag var bra gjort av mig som verkligen är skit trött!!

 Nu hoppas jag på god lunch hos farmor som alltid gör den godaste maten. Mmm jag kommer komma hem med några extra kilon, som definitivt inte behövs!!!
Ska nog gå ut en runda varje morgon och kväll nu :)

PUSS

Mantorp



Gomorron allesamman!
Idag ska jag åka upp till min farmor och farfar som bor i Mantorp, utanför Linköping. Min pappa fyller år imorgon så vi ska fira hono. Han har förresten redan åkt upp dit. Ja och mamma åkte till Uganda inatt, lyx kan man väl kalladet. Hon ska dit med sina studenter som har ett typ projektarbete, dem ska besöka ett sjukhus och en by. Låter intressant men kanske tufft?

OCH!!!! Min storebror kommer hem den 2/6, om 10 dagar! Fattar ni? 10 fucking dagar alltså !! Jag har inte träffat honom sen i januari och jag saknar homom så sjukt mycket. Trillingarna kommer också, fy fan va kul vi ska ha! Åhh vad jag längtar!

Ajja nu måste jag fixa lite här hemma innan jag drar!
Hörs senare!

PUSS

I love myself


.

Intimera.se

ÅKSA!!!



Nu åskar det riktigt mycket, bullrar och blixtrar. Jag fattar inte riktigt de där, innan idag var det fint väder och nu är det åska och regn. Jagverligen ogillar åska, tycker inte alls att det är mysigt som Hannah. Hon gillar att sitta och titta på blixtrarna och lyssna på när det dånar. Nej usch och fy för åska!! Man kanske borde stänga av datorn och tv´n? Nej så farligt är det kanske inte, vad vet jag? Sålänge det inte blir strömavbrott är det ganska lugnt.

PUSS

Fridah Wants...


shopping läker alla sår

Shopping läker alla sår, det är ju mitt motto och det hjälper extra mycket när det handlar om skor och accesoarer ska jag tala om för er. Imorse handlade jag lite nya armband på www.cocoo.se som seriöst är varldens bästa smyckessida, grymt snygga saker. Kika in själva och ni är fast!!!
Dessa två köpte jag idag, det rosa kostade 85:- och det gyllenbruna 125:- inte alls dyrt och armbanden är så snygga, åh jag vil ha dem nu nu nu !!!






www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Dagens outfit



Tröja-VM
Shorts-Gina Tricot
Väska-Chanel
Solglasögon- Los Angeles


Gomorron!


Det blev... ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Typ inget folk på jalles, fattar inte var alla som skulle dit tog vägen?
Etage kanske vad vet jag. Jag Hannah och Olivia drog iaf till Herkules, men självklart har dem 22!!! Dem brukar ha 18/19 men nej nej. Så det fick bli Myntha ist, där var faktiskt 20 men dem var snälla mot mig för jag är ju så söt haha!

När jag och Hannah kom hem var det nattamat som gällde, spagetti med lite blandade courn saker, gott var det iaf.

Men usch Hannahs mobil försvann igår, så jobbigt. Vi trodde att den var hos Martina men den var ju tydligen inte det. Äsch vi får leta som satiken idag!

PUSS

utgång!

Hannah har kommit hem och det firar vi såklart. Så ikväll blir det utgång till max!! Olivia Steffi och Hannah är här nu, Sammi kommer och hämtar oss vilken sekund som helst så man är ju lagom stressad nu !!
Vilka skor? Vilka kläder? hit och dit, men nu är jag ganska säker. Har med mig två par skor för säkerhets skull!

Kvällens outfit kommer upp imorgon för jag hinner verkligen inte nu!

PUSS

Fridah Wants...

Oj oj oj herregud, jag har hittat massa kul saker som jag vill ha, och därför har jag gjort en ny kategori "Fridah wants". Här kommer de första sakerna jag vill ha, allt är rosa och jätte sött! Jag kommer antagligen lägga upp en sådan här om dagen haha!
Me like!




























www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

orka...

Jag orkar inte städa så jag slänger upp en dagens outfit idag, med min nya tröja dessutom!


Leggings Gina Tricot
Linne H&M
Tröja H&M
Sjal H&M
Väska Spanien

Solglasögon Los Angeles

Hemma från skolan

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i skolan. Så himla drygt det börjar bli nu på slutat alltså. Håla nästan varje dag, måndag tisdag onsdag och fredag, kan det bli värre? Hålona är dessutom efter första lektionen varje dag utom fredag !! Blir galen!!


Kläder kläder kläder papper papper papper skit skit skti, jag blir faktiskt trött på mig själv ibland...!

Var tvungen att åka hem direkt efter skolan idag eftersom att jag måste städa mitt rum som rent ut sagt ser förjävligt ut. Ja, ni ser ju själva. Lägger upp en bild sen så ni kan se hur duktig jag faktiskt kan vara.

PUSS

vakna!!



Gomorron!
Sovit gott? Det har iaf jag, kom dock i säng lite för sent så jag är ganska trött.
Jag har precis kommit ut ur duschen och ska börja göra mig i ordning snart.
Men först ska jag ta något att käka för jag är så fruktansvärt hungrig!!!!

PUSS

åhh !!

Desperata Hemmafruar är såå bra och såå sorgligt. Lilla Edie har dött och usch så hemskt.
Att förlora en vän är ju trots allt något utav det värsta man kan vara med om.



Vila I Frid Joakim Liljegren.
One of a kind.

PUSS

Viggos

Medieprovet gick faktiskt helt OK bra och jag är ganska säker på att jag klarade det. Nu är det bara lämna in arbetet och sen ett papper om PO sen är kursen avklarad, det tackar man för!

Efter skolan stack jag en snabbis till H&M och köpte en den snygga tröjan som jag skrev om igår. Åhh vad snygg den är! Den kommer komma väl till användning, det känner jag på mig. Medan jag var på H&M gick Olivia Steffi Belal och Nicho till Viggos, dit jag såklart också gick sen. Har suttit där sen klockan 3! Helt galet. Tog en glass, Cornetto, första gången jag äter den och det var tydligen något konstigt enligt vissa andra haha. Men men jag gillade faktiskt den.



Nu ska jag börja plugga till körkortet så att jag kan klara av provet som jag har snart snart snart ;) Tänker inte säga vilket datum haha..

PUSS

SEEEEEEEG!!!

Olivias dator är fan ta mej segast i världen just nu!!
Tänkte iaf bara lägga in en bild på min nya mobil.



PUSS

Dryg dag.

Började dagen med idrott som ändå var ganska chill. Speciellt när man ha en så het lärare, gosh!! haha. Sen hade vi håltimme som sagt till 13.15 och geografin behövde vi inte vara på, så vi stack in till stan efter ett litet samtal med vår lärare. Skickade dessutom in ett arbete idag som var sååå försenat! Ska skicka in ett två eller kanske till och med tre stycken till lite senare ikväll om jag hinner. Har ju medieprov imorgon så jag får nog lägga krutet på det idag.

Jag och Olivia tog oss in mot stan, kollade lite i affärer och fikade. Båda två hittade massa snyggt, hoppas att jag ska köpa en av tröjorna imorgon. Och massa skor, åhh jag hatar att älska skor, eller egentligen inte men det är så jobbigt när man inte har råd!

Iaf, fick ny mobil idag också. Först gick min mobil sönder, så fick jag en helt ny, efter två veckor gick den också sönder så nu idag när jag skulle gå och hämda en helt ny IGEN så hade dem bara dem i silvrig, nejnejnej och åter nej, jag vill fan ta mej inte ha en silvrig, så telenorkillen, snäll som han var sa då: " Okej, din mobil är värd 3.600 kr, du får välja vilken mobil som helst här inne,kostar den mer än 3.600 får du lägga till det själv!"
VA?? Jag fattar ingenting, men han var tydligen seriös och så fick det bli. En rosa söt liten Sony Eriksson blev det. Och nu hoppas jag för fan att den håller annars blir jag riktigt förbannad.

Lägger in en bild på min lilla pudding sen ;)

PUSS


LyckoBingo.com

trött

Somnade runt 12 igår och vaknade klockan 8.alltså har jag sovit i 8 timmar, vilket man ska göra, ändå är jag trött. Spelar inte någon roll hur länge jag sover för jag är ändå alltid trött. Det är jätte jobbigt. Men men man måste ju till skolan.Idrott nu på morgonen och min buss går om  9 minuter så nu måste jag sticka!
Hörs senare!!

PUSS

Skype



Jag och Olivia sitter och pratar på skype..

Fridah: Vem faaaan veter Zaranoff i efternamn?? HAHA
Olivia: Zaranof... humf.. de känner jag igen.....
Fridah: Ehh ja det är för att det är en spritsort kanske!?
Olivia: JAA!! hahaha
Fridah: HAHAHAHAH

Ibland är du allt bra dum gumman !


Frossle.com


PUSS

Hemma igen



Nu har jag kommit hem igen. Blev inget plugg, jag hittade inte min bok och Olivia glömde sin. Helvete alltså vad vi är dåliga haha. Eftersom att vi inte har någon matte mer så har vi håla imorn mellan 11-13.15 och då blir det plugg!!

Någon som vet någon som kan mycket om monarki och lagar? BEHÖVER HJÄLP !!!

Nu ska jag och Olivia snacka på skype och försöka hjälpas åt med lite arbeten. Tråkigt! Äsch, med en kopp te så ska det nog gå. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig tidigt idag så att jag orkar med skolan utan att vara trött.

PUSS

plugg...

Ska ner till stan och träffa Olivia, vi ska plugga och kanske ta ngt litet att käka ;) Jag har precis ätit ägg med min kära moder, ägg tomat och bacon. mums !

Jag dör för Gossip Girl, det är så sjukt bra !!!

Manaxo.se

Eurovision songcontest (inlägget som pappas dator inte ville publicera igår!)

Sitter och tittar på melodifestivalen och dricker öl med Emma Olivia Hannes och Rubbe nu. Sverige äger än så länge. Kroatien och Frankrike sög riktigt hårt (sorry Dejan och Olivia) haha. Men era länder har tyvärr ingenting att komma med i år. Jag hoppas mest av allt på avv Sverige och Azerbaijan tar hem detta!!

PUSS

BILDER FRÅN IGÅR.. ÅKER!!



"Var är åkern, där är åkern...!"


Rock fest!

Igår var jag, Olivia och Emma hos Fredrik i V.Strö och festade. Det var skit kul och massa nytt folk. V.strö ligger totalt ute på landet och dem enda bilderna som vi tog blev från en åker där det var svinkallt hahaha. Någon räkade spilla ut öl/cider över hela golvet i fredriks rum, detta innebar att fredrik och jens halkade typ 10 gånger och slog sig som fan. hahaha. "20 000 nakna grisar, 20 000 nakna grisar"!!! Haha ingen som fattar, men det var sjukt kul!

Emma: Alltså du... det är en sak jag inte har berättat för dig..
Olivia: Va vad??
Emma:....... Jag är bi så därför kan vi ha trekant..
Olivia: VAAAA???? Ljuger du?
Emma: Nä alltså det är sant.
Olivia: :O ... Vet Fridah om det ?
Emma: Ja...
Olivia ska spring in och fråga mig om det är sant.. Då börjar vi asgarva och Olivia fattar att hon blivit grundlurad! hahaha 

Idag ska vi vara hemma hos mig och käka, dricka lite öl kanske och kolla på melodifestivalen!!! MYS!

PUSS

Usch!

Svenskan var inställd idag, efter det har vi som vanligt psykologi och nu hååååla. Så jävla tråkigt. Jag känner mig sjuk, har skitont i halsen och mina ögon rinner. Usch!!

PUSS

Shopping is good for you!



Dessa är beställda och vissa har redan kommit, två till som inte ville sparas på min kära dator. Men iaf, beställde dem på Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer alltså denna sidan är verkligen hur bra som helst, och hur billig som helst. Det mesta som iaf jag vill ha är ju smycken och så, väskorna, skorna och det andra är inte riktigt min smak, men kika in vettja!

PUSS

Ny tatuering?

SYSKONKÄRLEK ROCKS!!!


Har precis pratat med min egen rockstar till storebror. http://www.myspace.com/snakeofedenrocks Här hittar ni dem, det bästa rock bandet just nu. Snart kommer dem hem, min storebror och de tre små grisarna. Såklart ska vi göra stan osäker, malmö, watch out säger jag bara ! Om ni hör någon med boots och som skriker "Yeeehhhaa", så är det dem ;)



Iaf, funderar på en ny tatuering, antingen bakon örat eller på underarmen (på insidan) det bästa med det hela är att jag faktiskt har kommit på den själv. Nu ritar ju inte jag allt för fint, men ni förstår nog ungefär hur det kommer att bli :)
Skriv nu för fasiken vad ni tycker!!

PUSS

depp..



Usch jag börjar bli lite deppig. Sitter hemma helt själv och kollar på melodifestivalen. Har ju Olle i telefon så det är ett plus faktiskt. Och mamma kommer snart hem. Har sovit så lite denna veckan så jag är skit trött och känner med nästan lite sjuk. Usch. Nu ska jag sluta klaga och skriva ett jävla arbete ist. Blä!!!

PUSS

Mumma!!

Blev helt plötsligt väldigt sugen på att baka scones, det är ju så gott! Varma scones med smör som smälter, ost och marmelad och te eller varm choklad. Känner nästan hur det vattnas i munnen på mig!

Men såklart när jag ska baka så har vi absolut ingenting som scones ska innehålla, okej filmjölk, men ingenting annat, inte ens salt! Man märker att mamma inte är hemma haha. Så det blir affären för mig, men det är bra för då kan tar jag hunden på samma gång så blir det inte så jobbigt att gå ut med honom sen, smart va?

Förresten, jag klarade nationella i matte och jag är så glad, detta innebär att jag får godkänt i matte B, vilket jag nästan aldrig trodde skulle vara möjligt. Så denna dagen blev faktiskt bra till sist, trots att jag var så trött. Det enda som suger just nu är faktiskt vädret. Pissväder rent ut sagt. Men skit i det, på med brillorna och låtsas att det är sol? humf.. får nog tänka på den lite..



PUSS

Trött!!!

Sov i malmö inatt hos Emmas mormor. Emma fyllde år igår så vi var där och firade henne, hennes mormor är i thailand, naajs!! Älskar verkligen den lägenheten, helt perfekt stor och skit mysig.
Mmm vi käkade pizza och det var såå gott. Dessutom hade vi kvar typ halva så deet blev pizza till frukost också.

Vi fick skjuts till skolan imorse, men kom typ 1½ timme innan vi började så vi satte oss på Espresso House och fikade lite. Mysigt.
Hoppas du fick en bra födelsedag gumman!!

Nu sitter jag i skolan och är så jävla trött, men slutar snart så de e chill!

PUSS


gutten morgen!

Blev lite stressigt imorse, jag och Olivia har håla nu så vi sitter och tittar på lite valpar, är sjukt trötta så vi bara sitter och skrattar!! hahaha.

Ni MÅSTE kolla in denna videon, ahahaha så jävla rolig!!
http://www.youtube.com/watch?v=OBwcmfilVgw




Ny design

Lite ny design igen, fint ellerhur? :D

PUSS

Bilder från Gustav :)



Blev inte så många bilder, och vet ni anledningen? Jo vi hade så jävla ball så vi hann inte med att fota massa också ;) haha.

PUSS

Bilder från Danmark :)



PUSS

Bilder från Release partyt :)



PUSS

INGEN MER MATTE!!!!!

Äntligen!!! Skrev ju nationella idag, vilket innebär att min matte är slut, forever and ever! Aldrig mer matte, eller ja, förutsättningarna är ju att jag klarar det, men det kändes bra så jag klarade det tror jag :)

PUSS

utslängda från EH

Jag och Olle var och pluggade på Espresso House, till slut slängde dem ut oss :(

Nu har vi fan pluggat i 3 timmar!!! Vi måste klara det.
Nu blir det te för hela slanten!

PUSS

massor idag

Vaknade hemma hos olivia, ingen aning om varför, haha skoja. Men iaf, stack till skolan, räknade massa matte, hade geografi, pyttelite engelska sen slutade vi, det var najs som bara den!

Träffade mamma en snabbis på centralen för att betala till körskolan, har riskettan på onsdag tillsammans med Olivia och Belush, hoppas det inte är allt för drygt. Riskettan är en kurs som man måste gå för att ta körkort, handlar om alkohol, droger, sömn och sådanna saker. Sen har jag bara uppskrivning och uppkörningen kvar! Wiie!

Nu är jag hemma hos pappa, ska käka en mega god sallad nu. mums mums!

Sen in till lund och plugga med Olivia, mamma kunde inte hämta mig imorn så det får bli till att jag åker dit idag ist.

Inte alltid kul med matte...



PUSS

Gustav

Igår var jag och Olivia hos Gustav på fest. Var kul kul kul och lyckat dessutom! Tack så mycket för en rolig kväll.
Vi kom inte i säng för ens klockan 6 imorse och vaknade runt 10 så vi är ju sådär lagom trötta nu.

Hade vår egna mattelärare Erik här både igår och idag, han har hjälpt oss riktigt mycket inför nationella! TACK!!
Hoppas bara att vi klarar det nu också. Hel kväll i Dk är det som gäller isåfall!

Sitter och kollar på Wipeout nu, haha idioter dom är som är med. Haha jag gillar det.

Nu ska jag hjälpa Olivia att skriva en tidskriftsuppgift, som jag fick typ G- på haha. Lycka till!

PUSS


Det löste sig.


Jag och Olle innan Buddah


Våran kväll blev lyckad till slut! Vi drog hem till mig vid 8, fixade mig och började arbeta lite på en bag in box. Spelade kort och hade jätte mysigt. Vid halv 11 tog vi bussen in till malmö som gick sjukt fort ! hahah. Hela vägen till Buddha (nattklubben som vi skulle till) gick vi och pratade stockholmska, alla tittade och tyckte antagligen att vi var dumma i huvudet när vi gick runt och sa att pengar var inga problem, några tusen hit och dit syns ju inte direkt på kontot och blablabla haha. Vi kom först av alla till buddha, vi trodde att dem skulle öppna kl 23.00 men icke, dem öppnade 23.30!! Det spöregnade så vi fick komma in och chilla tillsammans med personalen som var skit trevlig :)

Det blev en rolig händelserik kväll och man kan väl säga att vi är nöjda :)

Idag blir det matte för hela slanten och sen hem till Pappa ikv.

PUSS!

god bless youtube!

Jag har hittat tre ritkigt bra youtube länkar.

Denna ska dunkas på vårt studentflak så småning om!!
http://www.youtube.com/watch?v=Xz2BSiSr8HM

hahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=59FCAYKyR00

bara så jävla bra!!
http://www.youtube.com/watch?v=Q_zHjeqQ05o

Händer ikv?

Jag och Olivia ville till Danmark idag och de var väl de som var planerat, men det ändrades, Philip har ännu inte ringt och vi fick inte komma till Hannah och Alan. Så nu ska vi försöka se om vi kan dra oss in till Malmö, Buddha blir det nog. Annars, VAD FAN HÄNDER IKVÄLL?????

För övrigt så sög jag på nationella idag. Blä för skolan!!!

PUSS

shit shit shit.

Gomorron alla!

Pappas buss går om typ 9 minuter, min går om 34 minuter, pappa chillar, jag är stressad som faaaan !!!

Måste fortsätta göra mig i ordning nu !
Önska mig lycka till på Nationella i Engelska!!!!!

PUSS

Lite ny design

Vad tycks om den nya designen? Har tagit bort leopardmönstret som bakgrund och har nu vitt ist, är det finare?

PUSS

Respito.com

Malmö, Muffins och Fläskläpp

Efter skolan åkte jag, Olivia och hennes mamma till Malmö för att köpa ett par grymt snygga jeans till Olivia. Finns på Zarah och kostar bara 400 kr!!! Dem har massa massa snygga jeans, så stick dit och shoppa loss. Dock slår snyggheten på skorna jeansen riktigt mycket!!

Sen gick vi och köpte muffins på ett sött litet café, något som Olivias familj tydligen brukade göra, så dem ska vi smocka i oss om en stund :) mums !!

När vi kom hem till Lund ser jag en gul bil, och töntig som jag är så smäller jag till Olivia och säger GUL BIIIIL!!!!!! Då jävlar brakar helvetet loss och Olivia ger mig en smäll på käften så nu sitter jag här med fläskläpp, sexigt! haha Tack för den gumman!

PUSS

sååå bra!

Har kommit hem till olivia nu efter partyt i Malmö. Fyyyy fan vad bra det var !! Rock n Roll, Love it!
Reagge bandet var också riktigt grymma, tyvärr hade Frida blivit kickad eller ngt så hon var inte där. Men killen som spelade trumpet var riktigt ritkigt söt ! Vill lägga in bilder men det funkar inte så det kommer förhoppningsvis imorn.

Till helgen hoppas jag och Olivia att HBG kommer hit och leker med oss, dem är balla att vara med haha. Shulululu. Haha!

Nej nu måste vi sova, imorn blir de nya tag med skolan och 100 % närvaro fram till sommarlovet.
sov gott!

PUSS!


Rock N Roll!!!

Har precis fixat mig och Olivia har precis kommit hit. Ikväll är vi inbjudna VIP på ett relaese-party på Bodoni i Malmö. Det är två band som ska ha det. Lizzy Insane är det ena, ett rockband, min brors bästa kompisar och sen är det Dunka mig gul o blå Frida som har släppt en skiva med sitt nya reagge band. Ska bli så kul så kul.

Idag har jag varit på möte på skolan, dem krossade mig totalt så jag har bara deppat hela hela dagen. Men men life goes on. I will show you BITCHES!!!

Wiie jag har köpt två par nya jeans, tre nya armband och en ny ring. Smyckena köpte jag från för bara 100 kr, helt sjukt vad det är billigt där. :D me like!

PUSS

Olle gästbloggar!

Sitter hos Fridolii och myser lite ja :) riktigt trevligt.
Kollade nyss på fotbollen, ronaldoo <3 riktigt grymm!!!

Fridah väntar på att jag ska komma ut och ta en cigg, men själv röker hon inte så duktig som hon är.. menmen, ska snart gå och så får hon hålla mig sällskap.

BTW, jag och Fridah ska till Spanien (om hon inte redan skrivit det). Kommer bli ASball och ni kommer verkligen missa något :) 22 Juni here we come!!

Helgen ska bli galen också:)

Nu ska jag gå till min lille girlfriend (L)

Pussar Olivia.

sammi och kick gästbloggar!

hejheeeej! sitter vi här i casa del fridah. det händer inte mkt lite vin och mys kväll.
men det vi vill säga är att denna bloggen kan ni fortsätta läsa, men ni kan ju kolla in på denna också se på en blogg värig en kung.
och det är www.fashionbyroki.blogg.se ..

ja det var väl allt från oss
på återseende
/sammi & kick

go kväll!

Sammi kom och hämtade mig och Olivia tillsammans med Kick vid halv 9. Vi körde hem till pappa och nu sitter vi och har precis kollat på fotboll (arsenal- manchester united) 1-3 blev matchen. Riktigt bra !!

Sammi hade en bag in box och den utnyttjar vi till max ikväll!
Tyvärr måste jag följa med Olivia ut när hon ska skaffa sig en fribiljett till cancer.. hon ska alltså ut och röka. Trots att Sammi och Kick precis har varit ute.. Men men vad gör man inte för olro!



PUSS!

kaninen!!

Var det någon mer som hade en sån här kanin när ni var små? Och nu när jag kommer till Olivia, tror ni inte att hon också har det? Min kusin hade en likadan. Skitsöta!!


Visst är vi söta!


school's out!

Hemma hos Olle nu och väntar på att hon ska fixa lite käk, vilket hon inte kommer att göra för hon är så seg. Sen ska hon duscha så jag kommer inte vara här ifrån för ens imorgon. Nej men.. ja typ. haha
Måste handla till min stackars mamma som ligger hemma och är sjuk och har varit det allt för länge nu. Tycker så synd om henne när hon ligger där på soffan och hostar. Krya på dig mammsen!!!

Ojoj nu tjatar olle som fan! Måste dralla

PUSS


usch, puuhe!

Gomorron, shit vad jag och olle är trötta. Gick och la oss vid halv 12, sen hände det lite saker och vi kunde inte somna för ens klockan hade hunnit bli 3. Riktigt jobbigt. Dessutom försov vi oss lite så vi missar bussen som går nu halv 10 men va fan. Man kan ju inte alltid vara perfekt, huvudsaken är väl att vi iaf kommer dit kan jag tycka.

Nu blir det frulle!

PUSS!

Tjäna pengar på sin blogg.

Ja som typ alla vet vid det här laget så kan man tjäna money money money på sin blogg, självklart har även jag fixat detta, och det är faktiskt superenkelt och superkul! Det enda man behövergöra är att bli medlem på den här sidan:

Frossle.com

Du blir bara medlem och sen står allt som du ska göra för att fixa lite extra i plånkan. Lycka till!

PUSS!

home sweet home. nooot

Nu är jag hemma hos lilla pappy igen. Han pratar på om sitt kvällsro (ett te) som gör att han kan sova som en stock hela nätterna. Det ska vara riktigt bra. Får nog ta o testa på de dära :)

Men iaf. hemma igen var det ja.. Jag vill tillbaka till DK!!!!!
Nu är jag lite ledsen för att olivia inte kan leka med mig och för att jag var tvungen att åka tillbaka till tråkiga sverige, eller snarare Lund! Ajja. Snart helg.. typ haha och då vill jag för fan tillbaka !!!

PUSS







Green Mama - Certifierade ekologiska hudvårdsprodukter och hälsokost

Ohh!!!

Jag har hittat vørsta bra sidan!!! Hør finns det massa bra som man kan behæva till skolan, sammanfattningar av tentor och allt mæjligt. Gå in och kolla, det rekomenderas! :)

 
Studenta

heartless

Gomorgon! Nu har vi alla precis vaknat. Blev en riktigt galen kvøll igår. Var nere och grillade på en fotbollsplan, drack massor massor. Vi hade kæpt en bag in box med 5 liter!!! Och den ør nøstan slut. helt sjukt. men men. Nu sitter vi hør och softar till musik, Heartless med Kanye West. Bra bra bra ! 

Idag ska jag hem, vet inte riktigt nør men jag skriver nør jag ør hemma igen, om inte innan !

PUSS

Mysigt som fan!

Jeg Elsker Denmark!! Haha har ingen aning om hur det stavs, men etta kønns røtt!
Nu ska vi ut och grilla så jag ør stressad som fan! Nick Pick vill ha hannahs vøsta eller, teeeeske som dem søger hør. Nu måste jag dralla!

PUSS

morrn morrn!

Godmorgon! Sovit gott?
Det har iaf jag. Det ør skitfint vøder hør och idag ska vi nog færsæka sola lite :)
Jag har haft riktigt kul hør, fattar inte varfær jag inte har åkt med innan, haaalllå?!?! haha
Nej nu ska jag dricka mitt te tillsammans med Hannah Alan och Rasmus ute på balkongen och bara softa, och njuta av att det bara ør lærdag!

Hoppas ni færstår vad jag skriver trots att det ør helt mongo bokstøver hør i DK.

PUSS

jajjemen!

Nu har vi druckit massa vin. börjar bli sådør lagom full..
hahah jag och hannah var på toa, hør  denmark kan man ju fan inte spola, nej så jag råkar dra av hela den grejen som sitter ovenpå toaletten. hahaha jag har faktiskt lagat den.. tror jag?! hahah

Hør har ni en bild på lille Alan :)



PUSS

Denmark

Nu sitter vi hos Alan i danmark och dricker lite vin.
ring eller smsa inte mig, før det koster førjävla mycket!

PUSS

Lyckad valborg!

Hemma igen från olivias stuga. Dagen igår började tidigt i stadsparken, vid 4 åkte jag och olivia till Ängelholm. Hannah, Alan och Lollo stannade kvar i Lund. Vid 6 kom Lammet, Hannes och Rubbe också. Grillade, var nere på stranden och hängde med pensionerer, vi hade faktiskti skit kul och mysigt. Iaf vissa, haha! Fram emot 12 deckade olivia i en timme, vi andra körde lite lekar och bättrade på fyllan lite extra. När olle vaknade efter en timme var hon skit pepp och vi andra hängde på!

In i huset, satte igång en brasa och hade mysigt. La oss vid 4 eller något. Vi var alltså fulla i typ 20 timmar. haha Sjukaste på länge.

Tack alla som gjorde denna valborgen till den bästa någonsin.

Nu har jag Hannah och Alan precis kommit hem, har fikat och lite så nere i stan. Ikväll ska vi till DK och det ska faktiskt bli jätte roligt. Det tog bara hannah ca 4 månader att få med mig. Haha förlåt gumman!!

Om ni vill köpa fina smycken till riktigt billiga priser, så klicka på länken här under, ta en titt iaf :)


Zylber.com



PUSS

RSS 2.0